aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ρεάλ έκανε... κομματια την Μπέτις!

Η Ρεάλ έκανε… κομματια την Μπέτις!

Λίγες μέρες πριν παίξει με την Λέγκια για το Champions League, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έκανε μια υψηλού επιπέδου προπόνηση και διέλυσε την Μπέτις εκτός έδρας βάζοντάς της 4 γκολ από το πρώτο μέρος.

Οι Merengues άφησαν έτσι πίσω τις διαδοχικές ισοπαλίες και είναι ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος μαζί με την Ατλέτικο που νίκησε νωρίτερα την Γρανάδα. Το δεύτερο γκολ του στην La Liga πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως οι Merengues, είχαν πρωταγωνιστή τον Ισκο, που έβαλε τα δύο καλύτερα της βραδιάς.

Δεν χρειαζόταν να δει ματς πολλή ώρα κάποιος για να καταλάβει τι θα γίνει. Μόλις στο 4’ ο Κροος εκτέλεσε φάουλ και ο Βαράνε νίκησε τους πάντες στον αέρα και έκανε το 0-1 με κεφαλιά για να ακολουθήσουν δύο τρομερές ευκαιρίες για τους Blancos. Στο 6’ μετά τη σέντρα του Μπέιλ ο Ρονάλντο μόνος έστειλε την μπάλα ψηλά και στο 14’ μετά τη σέντρα του Μαρσέλο ο Μπέιλ έκανε κεφαλιά-ψαράκι αλλά ο Αδάν βρήκε την μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι. Το ματς ήταν… πνίξιμο στο μισό γήπεδο και η Μπέτις φάνηκε στο 20’ με το σουτ του Ρουμπέν Κάστρο για να πιάσει ξανά δουλειά ο Αδάν στο 21’ και το 26’ σταματώντας τον Ρονάλντο.

Στο 30’ ο Ρουμπέν Κάστρο δοκίμασε ξανά και στο 31’ ήρθε το 0-2 όταν ο Χοακίν έκανε λάθος, ο Κροος έκλεψε και έδωσε νέα ασίστ, αυτή τη φορά στον Μπενζεμά που τελείωσε τη φάση. Στο 36’ ο Μπράσανατς είχε ωραία αριστερό έξω και το πρώτο μέρος έκλεισε με δύο γκολ της Ρεάλ! Στο 39’ ο Μαρσέλο σκόραρε από θέση οφσάιντ με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από σουτ του Μπενζεμά και στο 45’ το τόπι κρύφτηκε σε ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουμε δει φέτος. Υστερα από κόρνερ της Μπέτις οι παίκτες της Ρεάλ βγήκαν στην κόντρα και διέσχισαν με 6 πάσες όλο τη γήπεδο για να δώσει ο… Πέπε σε κενό τέρμα στον Ισκο για το 0-4.

Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ… χαλάρωσε και αφού ο Πέπε έκοψε πριν περάσει η μπάλα στην κεφαλιά του Χοακίν (51’), ο οποίος είχε διαγώνιο σουτ έξω (53’), στο 55’ έγινε το 1-4 μετά το λάθος του Πέπε και την ασίστ του Χοακίν στον Θεχούδο που πλάσαρε τον Νάβας το τετ-α-τετ. Στο 62’ με πανέμορφο curler στο παραθυράκι ο Ισκο πέτυχε το 1-5, στο 71’ ο Αδάν έκανε καταπληκτική επέμβαση στην ρουκέτα του Μπενζεμά από κοντά και στο ίδιο λεπτό ο Ρονάλντο με κεφαλιά μόνος του έχασε την εστία. Το φινάλε είχε ακόμα ένα γκολ για την ομάδα του Ζιντάν και το πέτυχε ο Ρονάλντο με τελείωμα από το όριο της περιοχής ύστερα από πάσα του Μοράτα, που είχε περάσει στο ματς σαν αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ