aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ρεάλ αποσύρει το ενδιαφέρον της για Μπαπέ

Η Ρεάλ αποσύρει το ενδιαφέρον της για Μπαπέ

Δεν πρόκειται να επιμείνει για την μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ η Ρεάλ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα. Διακαής πόθος Φλορεντίνο Πέρεθ, είναι ο Γάλλος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο υπάρχουν αρκετά εμπόδια για την μεταγραφή του.

Το συμβόλαιο του Μπαπέ με τους Παριζιάνους εκπνέει το καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο, αν δεν προσέξουν οι άνθρωποι του γαλλικού μπορεί να τον χάσουν… δωρεάν ως τότε. Γι’ αυτό και το τελευταίο διάστημα πιέζουν για να τον «δέσουν» στο Παρίσι. Όπως ακριβώς έκαναν και με τον Νεϊμάρ.

Από την πλευρά τους οι Μαδριλένοι ήταν διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου ο Μπαπέ να μετακομίσει στην Ισπανία για λογαριασμό τους. Ωστόσο, οι ηχηρές δηλώσεις του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, σύμφωνα με τα όσα γράφει η «AS», δημιούργησαν ένα κλίμα απογοήτευσης στις τάξεις της Ρεάλ, σχετικά με την υπόθεση του. Ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων, γι’ ακόμη μία φορά ξεκαθάρισε πως ο Μπαπέ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Παρί.

«Θα είμαι σαφής. Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μείνει στην Παρί. Δεν θα τον πουλήσουμε ποτέ και ποτέ δεν θα φύγει ως ελεύθερος», είχε πει χαρακτηριστικά.

Στη Ρεάλ γνώριζαν εξ αρχής τις δυσκολίες αλλά αυτό που τους απογοήτευσε περισσότερο ήταν ότι ο Ελ Κελαϊφί, τόνισε ότι ο Γάλλος επιθετικός δεν θα φύγει ποτέ ως ελεύθερος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ