Aθλητικά NέαΗ Ρεάλ ακύρωσε την μεταγραφή του Μπέιλ στην Κίνα, ενώ ήταν στο αεροπλάνο!

Η Ρεάλ ακύρωσε την μεταγραφή του Μπέιλ στην Κίνα, ενώ ήταν στο αεροπλάνο!

Ενώ ταξίδεψε κανονικά στην Κίνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Τζιανγκσού Σούνινγκ, ο Γκάρεθ Μπέιλ θα παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ισπανικό σύλλογο να ακυρώνει την μεταγραφή του!

Δεν έχει τελειωμό ο Γολγοθάς του Ουαλού σταρ, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό δεν μπορεί να… αγιάσει με αυτά που του συμβαίνουν στην Μαδρίτη.

Ενώ, λοιπόν, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θέλει να τον βλέπει ούτε… ζωγραφιστό, ενώ είχε συμφωνηθεί να πάει στην Κίνα να βγάζει έναν… σκασμό λεφτά κάθε εβδομάδα (σ.σ ακούστηκε το ένα εκατομμύριο λίρες εβδομαδιαίως), ο Μπέιλ αναγκάζεται να επιστρέψει στην Ισπανία και να παραμείνει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ