aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ πυξίδα στην ΑΕΚ

Η πυξίδα στην ΑΕΚ

Η προσοχή της Νέας Σαλαμίνας επικεντρώθηκε από χθες στην ΑΕΚ, την οποίαν θα υποδεχτεί το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα χρειαστεί πολύ καλύτερη παρουσία σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου (5-3).

Στη διάθεση του Σάββας Πουρσαϊτίδης βρίσκονται τα αποκτήματα της περασμένης Παρασκευής, Τόνι Δοβάλε και Ιβάν Φουστάρ. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα αξιολογήσει την κατάστασή τους και θα αποφασίσει αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή του σαββατιάτικου παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ενημέρωσε χθες ότι η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί απόψε στην αίθουσα των VIP του «Αμμόχωστος» και θα αρχίσει στις 19:00. «Καλούμε όλα τα μέλη του σωματείου μας να δώσουν το ”παρών” τους, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οικονομικά και ποδοσφαιρικά θέματα της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ