aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ πρωτιά, τα θετικά και η ενίσχυση

Η πρωτιά, τα θετικά και η ενίσχυση

Πραγματοποιώντας την καλύτερή της εμφάνιση το τελευταίο δίμηνο, η ΑΕΚ κατάφερε και επιβλήθηκε άνετα της Καρμιώτισσας με 3-0 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, που ήταν και ο στόχος της με το τέλος του 2016.

Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Ιδιάκεθ παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο, δεν άφησαν τον αντίπαλο να… σηκώσει κεφάλι και να κάνει παιχνίδι. Μάλιστα, θα μπορούσαν να «σκότωναν» τον αγώνα πιο νωρίς.

Ο Τρισκόφσκι έδωσε το προβάδισμα, ο Άλβες είδε δίχτυα μετά από έξι αγωνιστικές και ο Ακοράν σφράγισε την επιτυχία. Στα θετικά για την ΑΕΚ ήταν και η εμφάνιση των Τρουγιόλς και Τέτε. Ο πρώτος, αν και είχε ελάχιστα λεπτά συμμετοχής, κλήθηκε να καλύψει το κενό του τραυματία Λαμπάν και τα πήγε πολύ καλά. Η εμφάνισή του έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα και ίσως να έβαλε σε σκέψεις τον Ρόκα σχετικά με το μέλλον του.

Άλλωστε, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής πιστεύει στον Τρουγιόλς, όμως θα πρέπει να λάβει την απόφασή του άμεσα, αν θα τον διατηρήσει στο ρόστερ ή αν θα του δείξει την πόρτα εξόδου για να ανοίξει θέση για μετεγγραφή. Πολύ καλός ήταν και ο Τέτε, ο οποίος θύμισε τον παλιό καλό εαυτό του. Είχε διάθεση, όρεξη και βοήθησε τα μέγιστα, ειδικά με τις ασίστ που έδωσε στα δυο πρώτα τέρματα της ομάδας του.

Πλέον, η προσοχή επικεντρώνεται στα μετεγγραφικά και στο τι θα πράξει ο Ρόκα. Θεωρείται δεδομένο ότι θα κινηθεί για τουλάχιστον δυο μετεγγραφές, ενώ δεν αποκλείεται, αν του δοθεί η δυνατότητα με κάποιον αξιόλογο Κύπριο ποδοσφαιριστή, να προχωρήσει και σε περαιτέρω κίνηση.

Αυτό που τον απασχολεί περισσότερο τη δεδομένη στιγμή είναι οι ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να αποχωρήσουν. Τα ερωτηματικά είναι πολλά και ο Ισπανός δεν αποκλείεται να εκπλήξει με κάποια απόφασή του. Για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο, όμως σύντομα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ