aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ πρώτη φορά της «Κυρίας»

Η πρώτη φορά της «Κυρίας»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πάει καιρός να δουν οι φίλοι της Ανόρθωσης την ομάδα τους να επικρατεί με άνεση του αντιπάλου. Απέναντι στον Ολυμπιακό, το 5-1 μιλά από μόνο του και αποτυπώνει την ευκολία με την οποία η ομάδα του Ρόνι Λέβι πήρε τους τρεις βαθμούς. Αυτή ήταν η πιο άνετη νίκη της Ανόρθωσης από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου. Σε κανένα της παιχνίδι η «Κυρία» δεν είχε σκοράρει πέραν των δυο τερμάτων, όμως απέναντι στον Ολυμπιακό κατάφερε να πετύχει πέντε γκολ. Και το κυριότερο είναι ότι για να έρθει αυτή η «πεντάρα», έβαλε το… πόδι του ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Αφρικανός επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ για δεύτερη φορά στην καριέρα του και πανηγύρισε έξαλλα και τα τρία του τέρματα. Άλλωστε έχει έρθει στην Ανόρθωση για να βοηθήσει στο εύκολο γκολ και η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έδωσε αυτά που όλοι ανέμεναν. Τα τρία τέρματα που σημείωσε με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να τον βοηθήσουν σημαντικά στο ψυχολογικό κομμάτι, μιας και ήταν φανερό ότι αυτό ήταν και ένα από τα… θέματα που είχε ο Καμαρά.

Με την επίθεση να παίρνει μπρος, η Ανόρθωση μπορεί να είναι ακόμη πιο αισιόδοξη ενόψει της συνέχειας. Αν ο Καμαρά συνεχίσει το σκοράρισμα, τότε θα είναι σε θέση να δώσει πολλούς και σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα του. Κάτι που δεν είχε κάνει στις πρώτες 10 αγωνιστικές, πλην του γκολ που έβαλε με την ΑΕΚ στο φινάλε και έφερε το ματς στα ίσα.

Το σημαντικό για την «Κυρία» είναι ότι σε παιχνίδια με φαινομενικά πιο αδύναμους αντιπάλους βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει. Αν εξαιρέσουμε την πάντα επικίνδυνη πρεμιέρα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά και το στραβοπάτημα με την έκπληξη του πρωταθλήματος Πάφου, η ομάδα δεν είχε άλλες απρόσμενες απώλειες, ενώ στα ντέρμπι έχει πολύ καλό απολογισμό. Αυτά δίνουν ψυχολογία στους παίκτες του Ρόνι Λέβι και συνάμα κίνητρα. Να προσπαθούν και να δίνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να παραμείνει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών και συνάμα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ