aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ πρώτη δήλωση του Μουρίνιο μετά την ανακοίνωση της Τότεναμ

Η πρώτη δήλωση του Μουρίνιο μετά την ανακοίνωση της Τότεναμ

Το βράδυ της Τρίτης (19/11), ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Τότεναμ και λίγες ώρες μετά οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Τα «σπιρούνια» αλλάζουν σελίδα και θα πορευτούν μαζί του για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Μάλιστα, μόλις το δεύτερό του παιχνίδι θα είναι κόντρα στον Ολυμπιακό το βράδυ της Τρίτης (26/11, 22:00) στο Λονδίνο και αυτό σίγουρα έχει τη σημασία του.

Ο «Special One» έκανε και την πρώτη του δήλωση στο σάιτ της Τότεναμ, όπου εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι παίρνει στα χέρια του τις τύχες ενός μεγάλου κλαμπ, που πέρυσι έφτασε στον τελικό του Champions League, αλλά που φέτος δεν έχει καταφέρει να παίξει καλή μπάλα και τα αποτελέσματα δεν είναι τα καλύτερα δυνατά. Όλοι στην ομάδα ελπίζουν ότι αυτό θα αλλάξει με τον Μουρίνιο στον πάγκο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω ένα κλαμπ με τέτοια κληρονομιά και τόσο παθιασμένους φιλάθλους. Η ποιότητα του υλικό και της ακαδημίας με ενθουσιάζουν. Το να δουλεύω με αυτούς τους παίκτες, είναι αυτό που με ελκύει», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής στην ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ των δυο ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ