aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ πρώτη απόλυση για τα επεισόδια στο Μπαστιά - Λιόν

Η πρώτη απόλυση για τα επεισόδια στο Μπαστιά – Λιόν

Αναπάντητα μένουν ακόμη πολλά ερωτήματα για τα θλιβερά επεισόδια που παρατηρήθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στο «Furiani» και προκάλεσαν την οριστική διακοπή στην αναμέτρηση της Μπαστιά με τη Λιόν. Περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξη του ματς, οι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων.

Ένας απ’ τους χούλιγκαν των Κορσικανών έριξε γροθιά στο πρόσωπο του δεύτερου τερματοφύλακα της Λιόν, Ματιέ Γκορζελέν, ενώ στο ημίχρονο υπήρξε νέο συμβάν, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον πρώτο τερματοφύλακα της Λιόν, Άντονι Λόπες και έναν οπαδό της Μπαστιά. Η πρώτη κύρωση έχει να κάνει με την απόλυση ενός σεκιούριτι, ο οποίος όπως φάνηκε από το video μετείχε στις συμπλοκές.

«Είδα τις εικόνες και κάλεσα αυτόν τον άνθρωπο να έρθει την Τρίτη στο γραφείο μου. Θα δρομολογηθεί η διαδικασία απόλυσής του και θα χάσει την επαγγελματική του κάρτα», ανέφερε ο γενικός διευθυντής της SISIS (εταιρία φύλαξης του «Furiani»), Ανζ-Ετιέν Μπιολσινί. Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ οι έρευνες συνεχίζονται και θεωρείται βέβαιο ότι θα ληφθούν επιπλέον κυρώσεις προς τη SISIS.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ