aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ πρόταση της Ανόρθωσης άλλαξε τα… πλάνα του Βργκοτς!

Η πρόταση της Ανόρθωσης άλλαξε τα… πλάνα του Βργκοτς!

Ο Μάριο Βργκοτς είναι ένα από τα καλοκαιρινά μετεγγραφικά αποκτήματα της Ανόρθωσης. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Αμμοχώστου και θα αποτελέσει τον… παρτενέρ του Γκόρντον Σίντελφελντ μετά την αποχώρηση του Ντουγκλάο. Υπενθυμίζουμε πως το ενδιαφέρον της «Κυρίας» για τον Βργκοτς αποκαλύφθηκε μέσω της ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy, τον προηγούμενο μήνα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αφού έψαξε και αξιολόγησε διάφορες περιπτώσεις παικτών, κατέληξε στον πανύψηλο Κροάτη αμυντικό. Ο ίδιος αποχαιρέτησε την τέως ομάδα του, Μακάμπι Νετάνια, στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία 2.5 χρόνια, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε. Ο Βργκοτς θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας στις 22 Ιουνίου, όταν θα αρχίσει και η προετοιμασία των κυανόλευκων.

Σχετικά με την Ανόρθωση, ανέφερε: «Είχα έναν φίλο στην Κύπρο, ο οποίος αγωνιζόταν εκεί και μου είπε ότι με ήθελαν στην Ανόρθωση. Μετά έφτασε η πρόταση και εξεπλάγην. Αποφάσισα να πάω. Σκεφτόμουν να μείνω στη Μακάμπι, αλλά αποφασίσαμε ότι ήταν καιρός να πούμε αντίο. Ίσως να έπαιξαν ρόλο και τα τρία χρόνια μου εδώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ