aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ προσπάθεια για ενίσχυση είναι επιβεβλημένη

Η προσπάθεια για ενίσχυση είναι επιβεβλημένη

TOY ΧΡΙΣΤΟY ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η αλήθεια είναι πως η τελευταία εμφάνιση της Νέας Σαλαμίνας απέναντι στον Ερμή (1-1), ήταν ικανοποιητική, αλλά οι ερυθρόλευκοι για πολλοστό παιχνίδι «τράκαραν» στον… σκόπελο της αστοχίας στις ευκαιρίες που είχαν. Βάσει αυτού, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης πιθανότατα να ζητήσει να αποκτηθεί επιθετικός ο οποίος να μπορεί να σκοράρει με ικανοποιητική συχνότητα, αφού χωρίς τέρματα, η βαθμοθηρία δεν επιτυγχάνεται.

Επισήμως, πάντως, δεν υπάρχει ακόμη τοποθέτηση για τις θέσεις στις οποίες θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης, πάντως. «Δεν γνωρίζω αν θα γίνουν τέσσερις ή λιγότερες προσθήκες, αλλά είναι δεδομένο πως θα αποκτήσουμε παίκτες. Δεν θα αφήσουμε την ομάδα αβοήθητη. Το ποδοσφαιρικό τμήμα με το τεχνικό επιτελείο έχουν στα υπόψη τους κάποια πράγματα. Εκεί που χρειάζεται να ενισχυθούμε θα γίνει, για να μείνουμε μακριά από περιπέτειες», είπε χθες μιλώντας στο «Goal» ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

Και πρόσθεσε: «Βλέπουμε κάποια πράγματα που δεν πάνε καλά. Η βαθμολογική συγκομιδή μας απογοητεύει, αλλά η ομάδα άρχισε να ανεβαίνει. Έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα, είναι κάτι στο οποίο δουλεύει ο προπονητής μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ