aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ προσοχή στον Εθνικό

Η προσοχή στον Εθνικό

Η ΑΕΛ έχασε την ευκαιρία στο χαμένο πέναλτι να αρπάξει τη νίκη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα (1-1), όμως πιο πολλή σημασία έχει τι θα παρουσιάσει στη συνέχεια. Γιατί το ζητούμενο δεν είναι να έχει μεμονωμένες καλές εμφανίσεις, αλλά να έχει συνέπεια και σταθερότητα σε υψηλά επίπεδα.

Ήδη, η προσοχή έχει στραφεί στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό στο Δασάκι την Κυριακή. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ρεζέντε, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Θα έχει όμως στη διάθεσή του τον Σοάρες, ο οποίος με δύο προπονήσεις μπήκε αλλαγή στο τελευταίο τέταρτο του ντέρμπι. Υπολογίζεται πως θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και ο Ζούνιορ, ο οποίος μπήκε σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας. Με την ψυχολογία σε πολύ καλά επίπεδα, οι γαλαζοκίτρινοι θα προετοιμαστούν με στόχο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι σε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ