aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ προϊστορία είναι με το… μέρος της «Κυρίας»

Η προϊστορία είναι με το… μέρος της «Κυρίας»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το πρωτάθλημα μας, με την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας να πραγματοποιείται το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Πριν μπούμε για τα καλά στα μαζεμένα ντέρμπι-φωτιά, άλλο ένα μεταξύ της ΑΕΛ και της Ανόρθωσης θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Τσίρειο στάδιο (25/2) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Λεμεσού και η αντίστοιχη της Αμμοχώστου έχουν ως στόχους την έξοδο στην Ευρώπη και την καλύτερη πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, γι’ αυτό και το μεταξύ τους ντέρμπι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ρίχνοντας μια ματιά στην προϊστορία, οι δύο τους έχουν αναμετρηθεί την τελευταία εικοσαετία 51 φορές, με την «Κυρία» να παίρνει το τρίποντο σε 25, ενώ 12 έληξαν ισόπαλα.

Ενδιαφέρον προκαλεί και το γεγονός ότι οι κυανόλευκοι δεν γεύτηκαν τη γεύση της νίκης από τον Δεκέμβριο του 2015, και επιθυμούν στο ερχόμενο παιχνίδι να πάρουν την πολυπόθητη γι’ αυτούς επικράτηση. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Λέβι βρίσκεται στην 3η θέση με 53 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ στην 5η με 48.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ