aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Η προϊσταμένη έκρινε ότι δεν δικαιολογούνταν οι δηλώσεις του Τιμούρ»

«Η προϊσταμένη έκρινε ότι δεν δικαιολογούνταν οι δηλώσεις του Τιμούρ»

Εισηγήσεις προς το Υπουργείο Υγείας κατέθεσε ο ΚΟΑ ώστε να διαφοροποιηθεί ο αριθμός των αθλητών που προπονούνται στις ομάδες μικρότερων κατηγοριών. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Αντρέας Μιχαηλίδης ανέφερε ότι μετά τις δηλώσεις Τιμούρ Κετσπάγια η προϊσταμένη του τμήματος συντήρησης του Μακαρείου επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και έκρινε ότι δεν δικαιολογούνταν οι δηλώσεις που έγιναν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τα μέτρα που πάρθηκαν και το ενδεχόμενο να διαφοροποιηθούν: «Εμείς είμαστε σε συνεννόηση και συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας που του ανήκει η τελική απόφαση. Κάναμε τις εισηγήσεις μας, και αναμένουμε εξελίξεις γιατί μιλήσαμε με τον Υπουργό. Αυτό που μπορεί να διαφοροποιηθεί είναι ο αριθμός των αθλητών που επιτρέπεται να προπονούνται. Θεωρούμε πως μπορεί να είναι μεγαλύτερος αυτός ο αριθμός. Το έχουμε θέσει ξεκάθαρα αυτό. Μιλάμε όμως για ένα σοβαρότατο και πρωτόγνωρο θέμα που μαστίζει όλο τον κόσμο. Δεν μπορώ να φωνάζω και να χτυπώ το χέρι μου στο τραπέζι. Πρέπει να προσπαθήσω και να βελτιώσω τα δεδομένα στον τομέα μου, όμως δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο εμάς».

Για το αν θα υπάρξει επανέναρξη πρωταθλημάτων στις μικρότερες κατηγορίες, είπε: «Δεν θα προκύψει επανέναρξη πρωταθλημάτων. Η εισήγηση μας είναι για αύξηση των αθλητών που μπορούν να προπονούνται».

Για τα παράπονα του Τιμούρ Κετσπάγια σχετικά με την κατάσταση του Μακαρείου, απάντησε: «Το Μακάρειο είναι ένα πολύ παλιό και γερασμένο γήπεδο που χρειάζεται πολλές αναβαθμίσεις. Έχουμε δυο ποδοσφαιρικά γήπεδα και έχουμε κάνει μελέτη και για τα δυο, ώστε να ξέρουμε τι χρειάζονται για ολική αναβάθμιση. Όμως για τον αγωνιστικό χώρο, έχουμε εταιρεία ειδική για την συντήρηση. Δεν το κάνουμε εμείς αλλά η εταιρεία. Μόλις άκουσα τον Τιμούρ, μίλησα με την προϊσταμένη του τμήματος συντήρησης ανήσυχος και έφυγε απ’ τον οργανισμό και πήγε στον στίβο για να δει η ίδια τον αγωνιστικό χώρο. Ήρθε πίσω και μου είπε πως δεν είδε κάτι που να δικαιολογούνται δηλώσεις αυτού του είδους. Αύριο το πρωί θα πάω να δω τον χώρο εγώ ο ίδιος για να έχω άποψη. Αν η εταιρεία δεν κάνει τη δουλειά της να την σταματήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ