aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ πορεία έχει ζεστάνει τον κόσμο

Η πορεία έχει ζεστάνει τον κόσμο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πάει καιρός να αισθανθεί ο κόσμος της Ανόρθωσης το συναίσθημα της κορυφής. Το συναίσθημα ότι όντως κάτι πάει να αλλάξει. Το «διπλό» απέναντι στον ΑΠΟΕΛ έδωσε το δικαίωμα στον κόσμο να πιστεύει πλέον ότι η ομάδα του μπορεί να έχει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και ειδικά από τη στιγμή που πλέον γνωρίζει καλά ότι σε περίπτωση νίκης απέναντι στη Δόξα θα είναι μόνη πρώτη και θα μπορεί να εκμεταλλευθεί τις απώλειες που είχε ο ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό απέναντι στον Άρη, όπως και το αποτέλεσμα του χθεσινού ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα. Όπως και να το κάνουμε, το γεγονός ότι η ομάδα έχει φιλοδοξίες και βλέπει ψηλά έχει ζεστάνει για τα καλά τον κόσμο της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που αναμένεται να μαζευτούν αύριο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αρκετές χιλιάδες φίλοι της «Κυρίας».

Εκτιμάται ότι 7.000 Ανορθωσιάτες θα πάρουν θέση στο γήπεδο και θα προσπαθήσουν από τη μεριά τους να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές σε άλλη μία νίκη. Άλλωστε, με ένα δυνατό «Αντώνης Παπαδόπουλος», η ομάδα της Αμμοχώστου μπορεί να ονειρεύεται ξανά επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ