aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ποινή φρέναρε το πελώριο ρεκόρ του Βάλε

Η ποινή φρέναρε το πελώριο ρεκόρ του Βάλε

Δεν έφταναν οι απουσίες, προέκυψε τώρα και η τιμωρία του Μπρούνο Βάλε από τον αθλητικό δικαστή της ΚΟΠ με δύο αγωνιστικές, για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Παρά τη μακρά απουσία των τραυματιών Γκιέ Γκιέ και Ρομπέρζ, αλλά και την απώλεια του Πορτογάλου τερματοφύλακα, οι κυανόλευκοι παραμένουν ικανοί να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Η τιμωρία του Βάλε έβαλε φρένο σε ένα μοναδικό ρεκόρ για τον ίδιο, καθώς μετρά 115 σερί συμμετοχές κάτω από τα δοκάρια του Απόλλωνα σε αγώνες πρωταθλήματος. Ο 33χρονος τερματοφύλακας θα χάσει παιχνίδι του Απόλλωνα μετά από τρία χρόνια και εφτά μήνες. Η τελευταία φορά που δεν βρέθηκε στην ενδεκάδα των κυανόλευκων ήταν στις 18 Μαΐου του 2013. Ήταν ο τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος με αντίπαλο της ΑΕΛ, λίγες μέρες πριν από τον τελικό κυπέλλου.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μιχάλης Φανή. Ο τελευταίος βρίσκεται στο φετινό ρόστερ, αλλά τη θέση του τιμωρημένου Βάλε θα πάρει ο Τάσος Κίσσας. Η ποινή είναι εφέσιμη και ο Απόλλων θα εφεσιβάλει. Ο Βάλε λοιπόν θα αγωνιστεί αύριο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με τον Άρη και την ΑΕΖ.

Από εκεί και πέρα, το μυαλό των κυανόλευκων είναι στο αυριανό παιχνίδι. Δεν θέλουν με τίποτα το θέμα της ποινής του Βάλε να τους αποσυντονίσει. Οι άνθρωποι του Απόλλωνα προσπαθούν όσο μπορούν ώστε τα εξωαγωνιστικά θέματα να μην αποσπούν την προσοχή των ποδοσφαιριστών.

Ο Πέδρο Εμανουέλ θα περιμένει και τη σημερινή προπόνηση για να αποφασίσει για την ενδεκάδα του αυριανού αγώνα. Ο Γκόμες θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ερωτηματικό παραμένει η δεύτερη θέση στο κέντρο της άμυνας.

Το πιο πιθανό είναι ότι δίπλα στον Βινίσιους θα αγωνιστεί ένας από τους Καρώ ή Ρέινολντς. Εκτός και αν ο Πέδρο ξεκινήσει ως δεξιός μπακ και αγωνιστεί ο Λόπες ως σέντερ μπακ. Ο τεχνικός του Απόλλωνα, από τη στιγμή που δεν έχει στην διάθεσή του τον Αγγελή και τον Ρομπέρζ, καλείται να επιλύσει το πρόβλημα με άλλους ποδοσφαιριστές.

Το άλλο θέμα έχει να κάνει με την επίθεση. Αν ο προπονητής του Απόλλωνα επιλέξει το 4-4-2 θα επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Πίεχ, δίπλα από τον Μαγκλίτσα. Αν όμως προτιμήσει το 4-1-4-1, τότε ο Μαγκλίτσα θα είναι στην κορυφή, με τους Παπουλή και Μπεντόγια στα άκρα της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ