aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ πίστη «πηγάζει» από… ψηλά στην ΑΕΛ!

Η πίστη «πηγάζει» από… ψηλά στην ΑΕΛ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

H ΑΕΛ διατήρησε τον βασικό κορμό που είχε πέρσι και προχώρησε σε κινήσεις ουσίας. Η διοίκηση δεν έκανε κινήσεις εντυπωσιασμού, παρά μόνο προχώρησε σε μετεγγραφές που στόχο έχουν να δώσουν βάθος στην ομάδα. Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους δήλωσε παλαιότερα με σιγουριά πως «παρά τη μείωση του προϋπολογισμού, η ομάδα θα είναι δυνατή». Αν για παράδειγμα της βγουν παίκτες όπως οι Μπενίτεθ, Σίλβα, Φιντέλις και επιστρέψει σιδερένιος ο Ζούνιορ, η ΑΕΛ θα κτυπήσει τα ρέστα της και ας μην έχει ψηλό μπάτζετ.

Παράλληλα, πέραν από την ομάδα και την απόδοση που θα έχει στο πρωτάθλημα, όπως λένε στην ΑΕΛ, θα έχει μεγάλη σημασία και η βοήθεια που θα δώσει ο κόσμος. Οι οπαδοί της λεμεσιανής ομάδας μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά τους ποδοσφαιριστές. Η παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΛ στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Άρη, έστειλε πολύ θετικά μηνύματα. Και αν το παιχνίδι κατέληξε σε νίκη, αυτό οφείλεται και στον κόσμο.

Τον ίδιο παλμό και ίσως περισσότερο αναμένεται πως θα έχει η ανατολική κερκίδα και αύριο, στο ματς με τη Δόξα. Θα είναι και πάλι κλειστό το κάτω διάζωμα, λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στην ΑΕΛ, όμως και από το πάνω διάζωμα της ανατολικής, ο κόσμος έδειξε πολλές φορές στο παρελθόν ότι έχει τον τρόπο να σπρώξει ηθικά την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ