aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ πίστη, οι δυνατότητες και το μοναδικό αγωνιστικό ψεγάδι

Η πίστη, οι δυνατότητες και το μοναδικό αγωνιστικό ψεγάδι

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

«Είναι μεγάλη πρόκληση το ότι παίζουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Θα αγωνιστούμε σε όλα τα παιχνίδια με στόχο να πάρουμε ότι μπορούμε. Όλα τα παιχνίδια στη Λευκωσία θα τα χτυπήσουμε, το φαβορί είναι πάντα οι αντίπαλοι μας όμως όσες πιθανότητες έχουμε θα τις κυνηγάμε», αυτά ανέφερε αρχικά όταν κλήθηκε να μιλήσει στον Active (107.4 & 102.5) o αντιπρόεδρος της Εταιρείας Απόλλων, Φάνος Κιννής.

Για το παιχνίδι με τη Λυών πρόσθεσε: «Από αυτό το παιχνίδι μόνο θετικά μπορούμε να αποκομίσουμε δείξαμε τις δυνατότητες μας στα προηγούμενα παιχνίδια και σίγουρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο πιο πολλά μπορούμε».

Για τον Μάγκλιτσα: «Θα δούμε την τελευταία προπόνηση και αν είναι απόλυτα καλά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και ο προπονητής μας θα προσπαθήσει να παρατάξει την καλύτερη εντεκάδα».

Για τον κόσμο: «Είναι πολύ καλά τα δεδομένα μέχρι στιγμής και είμαστε σίγουροι πως μέχρι αύριο θα αυξηθεί ο αριθμός. Ευελπιστούμε ότι θα πλησιάσουμε τις 8 χιλιάδες».

Για τον Σωφρόνη: «Καλή ευκαιρία και για να αποκομίσει εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν στο μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ