aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ πιο παραγωγική ΑΕΛ της εξαετίας!

Η πιο παραγωγική ΑΕΛ της εξαετίας!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ιδιαίτερα δημιουργική αλλά και παραγωγική ήταν η ΑΕΛ στο προχθεσινό ματς με αντίπαλο την Καρμιώτισσα. Απέναντι σε μιαν αντίπαλο, που οι τρεις προηγούμενες ομάδες που την αντιμετώπισαν και έχουν ψηλές βλέψεις τα βρήκαν σκούρα, η ΑΕΛ έκανε πολύ καλή εμφάνιση και έφθασε πανάξια στην επιτυχία. Η Καρμιώτισσα, να σημειώσουμε ότι, στέρησε βαθμούς από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (2-2), το ίδιο έκανε και απέναντι στην ΑΕΚ την περασμένη βδομάδα, ενώ έχασε δύσκολα από την Ομόνοια (0-1).

Η ομάδα της Λεμεσού πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνισή της, κυριάρχησε σχεδόν σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αν και ισοφαρίστηκε άμεσα, στην πρώτη τελική προσπάθεια της αντιπάλου της, δεν επηρεάστηκε και με πολλά ψυχικά αποθέματα και δυνάμεις, πέτυχε άλλα δύο γκολ και έφθασε στην τρίτη φετινή επιτυχία της.

Η ΑΕΛ έφθασε τα επτά γκολ σε τέσσερις αγώνες. Δεν είδε δίκτυα την προηγούμενη αγωνιστική όταν έχασε από τον ΑΠΟΕΛ με 1-0. Στα άλλα τρία ματς πέτυχε πέρα του ενός γκολ. Προχθές ήταν το πιο παραγωγικό παιχνίδι της, με τα επτά γκολ συνολικά να αποτελούν ρεκόρ εξαετίας. Πέτυχε περισσότερα τη σεζόν 2014-15 (9). Είναι η πιο παραγωγική ΑΕΛ των τελευταίων χρόνων, γεγονός που επιτρέπει στον Κέρκεζ, τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας να είναι αισιόδοξοι για μια πετυχημένη σεζόν. Γιατί, η ΑΕΛ τις προηγούμενες περιόδους δεν είχε το εύκολο γκολ.

Επίσης, παρατηρείται πλουραλισμός στο σκοράρισμα, άλλο ένα θετικό στοιχείο. Οι Ντανίλο και Τόρες άνοιξαν λογαριασμό προχθές, ο Μαέ πέτυχε το δεύτερο φετινό του γκολ, ενώ τα άλλα τρία επιτεύχθηκαν από τους Έουλερ, Αβραάμ και Αντωνίου. Σημαντικό στοιχείο για μιαν ομάδα να παίρνει γκολ από πολλούς ποδοσφαιριστές.

ΣΕΖΟΝ ΓΚΟΛ
2015-16 2
2016-17 5
2017-18 3
2018-19 6
2019-20 3
2020-21 7

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ