aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ πιο μεγάλη ώρα για Άγιαξ και Τότεναμ

Η πιο μεγάλη ώρα για Άγιαξ και Τότεναμ

Από τη μια, τα τρομερά παιδιά του Τεν Χαγκ που τιμούν την ιστορία του Άγιαξ. Από την άλλη, ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στην ιστορία της Τότεναμ. Οι δυο πλευρές, απόψε (22:00, CosmoteSport 1 HD) βρίσκονται μπροστά σε τεράστια στιγμή, στη ρεβάνς της Ολλανδίας, με φόντο τον τελικό της Μαδρίτης.

Ο Αίαντας, βρίσκεται ένα βήμα από το σπουδαιότερο επίτευγμα αυτής της τρομερής φουρνιάς. Μέχρι το επόμενο φυσικά. Έχοντας παρουσιαστεί ξεκούραστος στο πρώτο ματς στο Λονδίνο με τα «σπιρούνια», πήρε το 1-0 και έχει αβαντάζ. Κατέκτησε το Κύπελλο Ολλανδίας, είναι έτοιμος για τον τελικό του Champions League και μπορεί να κάνει ένα ονειρικό τρεμπλ, με πιτσιρικάδες που αποδεικνύουν ότι όταν στοχεύσεις σε κάτι, έχεις ταλέντο και δουλέψεις σαν τρελός, μπορείς να το πετύχεις.

Από την άλλη, η Τότεναμ, έχει παρουσιάσει κατηφορική πορεία το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, είναι λογικό να θεωρείται τελείως διαφορετικό αυτό το παιχνίδι στο Άμστερνταμ. Ο Ποτσετίνο – που μάλιστα ανέφερε ότι σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου ίσως θα πρέπει να σκεφτεί να κάνει πλέον κάτι διαφορετικό στην προπονητική του καριέρα – υποδέχεται ξανά τον Σον που έλειψε λόγω τιμωρίας στο πρώτο ματς. Και μπορεί οι Κέιν και Σάντσες να είναι τραυματίες, όμως ταξίδεψαν στην Ολλανδία για να στηρίξουν την ομάδα τους και να της μεταδώσουν λίγη θετική αύρα παραπάνω. Για τον Άγιαξ, ο Μπαντέ μόνο είναι εκτός, με τον Νέρες να θεωρείται αμφίβολος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ