aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησε με τον Ντράξλερ

Η Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησε με τον Ντράξλερ

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του… μαύρου προβάτου της Βόλφσμπουργκ, Γιούλιαν Ντράξλερ, αφού φέρεται ότι συμφώνησε για συμβόλαιο 4,5 ετών με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «RMC» αποκάλυψε συμφωνία των δύο πλευρών μέχρι το 2021 και απομένει η συμφωνία με τους «λύκους», από τους οποίους ο διεθνής ποδοσφαιριστής τελεί υπ’ ατμόν.

Ο Ντράξλερ είχε ζητήσει να αποχωρήσει από το καλοκαίρι του 2016, ενώ προ ημερών, κι ενώ η απόδοσή του (όπως και γενικότερα της ομάδας) δεν ήταν καλή, δήλωσε δημόσια ότι θέλει να αποχωρήσει. Το κοινό στράφηκε εναντίον του, με συνέπεια ο 23χρονος να μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Μπάγερν προ ημερών και τα δημοσιεύματα να τον θέλουν να μην αγωνίζεται ξανά με τον σύλλογο.

Άρσεναλ και Μπάγερν έχουν συνδεθεί κατά καιρούς με τον Ντράξλερ, ωστόσο η Παρί φαίνεται πως ήταν πιο αποφασιστική και πλέον απομένει να τα βρει για το ποσό της μεταγραφής. Η Βόλφσμπουργκ, που αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα μετά από το τεράστιο «ψαλίδι» στη χρηματοδότηση από την ιδιοκτήτρια Volkswagen, ζητάει 40.000.000 ευρώ για έναν παίκτη που αγόρασε από τη Σάλκε το καλοκαίρι του 2015 έναντι 36.000.000 ευρώ και που σε 48 αγώνες έχει 9 γκολ.

Η προσφορά των πρωταθλητών Γαλλίας δεν απέχει πολύ από τις απαιτήσεις των κυπελλούχων Γερμανίας του 2015 και εάν δεν μπει «σφήνα» κάποια άλλη ομάδα, η μεταγραφή θα προχωρήσει τον Ιανουάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ