aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Παρί «λύγισε» στα πέναλτι την Μονπελιέ και πέρασε στον τελικό

Η Παρί «λύγισε» στα πέναλτι την Μονπελιέ και πέρασε στον τελικό

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα… χρειάστηκε για τα καλά απέναντι στη Μονπελιέ, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, επικρατώντας εντέλει στα πέναλτι και με συνολικό σκορ 8-7, έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο καταληπτικό ματς της διοργάνωσης, περιμένοντας την Πέμπτη (13/05) τον νικητή του ζευγαριού Ρουμιγί Βαλιέ-Μονακό.

Η κλάση του Μπαπέ δεν ήταν αρκετή για τους περσινούς τρεμπλούχους Γαλλίας, καθώς η Μονπελιέ είχε τις “απαντήσεις” και στις δύο περιπτώσεις που η Παρί πήρε προβάδισμα με τα τέρματα του 22χρονου σούπερ σταρ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νεϊμάρ έχασε απίστευτη ευκαιρία για να δώσει την πρόκριση στους Παριζιάνους, που τα κατάφεραν, ωστόσο, απ’ τα 11 μέτρα. Η Παρί ευστόχησε και στις 6 εκτελέσεις της, ο Σαμπιά, αστόχησε (χτύπημα πολύ άουτ) στο 6ο πέναλτι της Μονπελιέ και η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο πέρασε στον τελικό.

Η σειρά των πέναλτι:
Σαβανιέ 1-0
Ντι Μαρία 1-1
Ντελόρ 2-1
Ντράξλερ 2-2
Μαβιντίντι 3-2
Παρέδες 3-3
Ρίστιτς 4-3
Μαρκίνιος 4-4
Λαμπόρντ 5-4
Νεϊμάρ 5-5
Σαμπιά άουτ
Κεν 5-6

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημιτελικής του Κυπέλλου Γαλλίας:
Μονπελιέ-Παρί Σεν Ζερμέν 7-8 πέν. (2-2 κ.α.)
(45′ Λαμπόρντ, 83′ Ντελόρ – 10′, 50′ Μπαπέ)
Ρουμιγί Βαλιέ-Μονακό 13/05

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ