aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Η παραδοχή του Πάμπου» και το «πάσχουμε σε θέματα ψυχολογίας»

«Η παραδοχή του Πάμπου» και το «πάσχουμε σε θέματα ψυχολογίας»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση της ομάδας του χθες απέναντι στην Ομόνοια (1-3).

«Υπήρχε αντίδραση, αρχίσαμε με καλούς οιωνούς, όρεξη, πάθος και αποφασιστικότητα. Είχαμε καλό πρώτο ημίχρονο κάτι το οποίο παραδέχθηκε και ο αντίπαλος προπονητής (σ.σ. Πάμπος Χριστοδούλου) πως ήμασταν καλύτεροι. Κρατάμε τα θετικά. Η Ομόνοια ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος. Θα κτίσουμε στα θετικά και στην αντίδραση και θεωρώ πως με το πάθος που είχε η ομάδα έχει μέλλον», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχουμε δουλειά μπροστά μας να κάνουμε, αλλά οι παίκτες άρχισαν να αφομοιώνουν τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να αγωνίζεται ο προπονητής μας Σάββας Πουρσαϊτίδης. Γνωρίζουμε τα λάθη όπως και ο προπονητής. Υπάρχει καλό ρόστερ και παίκτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν. Πάσχουμε σε θέματα ψυχολογίας. Δείξαμε καλά στοιχεία, κτίζουμε σε αυτά, θέλουμε να βελτιώσουμε την άμυνά μας και αισιοδοξούμε για τη συνέχεια».

Κι συνέχισε όσον αφορά στα αγωνιστικά νέα ενόψει Ολυμπιακού: «Πλέον θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στη Λευκωσία απέναντι στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (19:00). Θα απουσιάζει ο Ρόκε που δέχθηκε τρίτη κίτρινη κάρτα. Ακόμα μια απουσία που έρχεται να προστεθεί σε αυτήν του Γκράσι ο οποίος θα απουσιάζει για δύο έως τρεις εβδομάδες και σε αυτήν του Μιντίκκη τον οποίο θα έχουμε στη διάθεσή μας σε περίπου σε 10 μέρες».

Για το άναμμα πυρσών και καπνογόνων, τη ρήψη τους στον αγωνιστικό χώρο και τι διακοπή, κάτι που θα επιφέρει πρόστιμα στη Νέα Σαλαμίνα, ο Λάζος είπε: «Καταδικάζουμε το άναμμα των πυρσών και τη διακοπή. Τα οικονομικά της ομάδα είναι πολύ στενά και δεν μπορεί η ομάδα να πληρώνει τέτοια πρόστιμα. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να στηρίξει την ομάδα ο κόσμος και το πιο σημαντικό είναι πως μετά το ματς οι οπαδοί μας έμειναν και χειροκρότησαν την ομάδα και είναι μήνυμα θετικό που ακολούθησε της επίσκεψης των οργανωμένων στο Μενεού σε εξαιρετικό κλίμα, όπου ζήτησαν πάθος στα παιχνίδια και οι παίκτες θεωρώ πως έλαβαν τα μηνύματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ