aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ παραδοχή και η αισιοδοξία του Χέφελ

Η παραδοχή και η αισιοδοξία του Χέφελ

Ο πρωταγωνιστής της νίκης της ΑΕΚ σε βάρος της Πετροκούμπ για τον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στην Αρένα.

Ο Χέφελ παραδέχθηκε ότι η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν η αναμενόμενη, όμως παρουσιάστηκε αισιόδοξος ότι την ερχόμενη εβδομάδα στη Μολδαβία θα είναι καλύτερη και η πρόκριση θα πάει στην ΑΕΚ.

«Δεν παίξαμε όπως αναμενόταν. Μπορούσαμε για περισσότερα γκολ. Ήταν υπερβολική ζέστη. Την άλλη εβδομάδα πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Δεν νομίζω πως ευθύνεται η προετοιμασία. Τους αναλύσαμε και τους αντιμετωπίσαμε όπως τους περιμέναμε. Δεν κάναμε την αναμενόμενη εμφάνιση αλλά δεν κάναμε κι άσχημο παιχνίδι», είπε αρχικά.

Ερωτηθείς για το γκολ που σημείωσε, απάντησε: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος για το γκολ αλλά στην τελική ήταν ομαδική προσπάθεια. Αν παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο μπορούμε να κερδίσουμε αρκετά φάουλ και να σκοράρουμε. Πρέπει να πετυχαίνουμε και άλλα τέρματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ