aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Η Πάφος πήρε απίστευτους παίκτες» - «Mε πιάνει πονοκέφαλος όταν...»

«Η Πάφος πήρε απίστευτους παίκτες» – «Mε πιάνει πονοκέφαλος όταν…»

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/08) στην αίθουσα διασκέψεων του AEK Arena, για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφος FC στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» (Παρασκευή 30/08 – 19:00). Μίλησε ο προπονητής μας Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ο Ιβάν Τριτσκόφσκι.

«Κάθε χρόνος είναι διαφορετικός Είχαμε κάποια αφύσικα προβλήματα πέρσι και στην άμυνα. Είναι κάτι που προσπαθούμε να διορθώσουμε και να μη έχουμε πολλούς παίκτες εκτός. Να είμαστε πιο τυχεροί. Ποτέ δεν ξέρεις. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου Είναι υψηλού επιπέδου παίκτης, πολύ καλή μεταγραφή. Πιστεύω θα βοηθήσει», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικό να μπορούμε να αφομοιώσουμε στους παίκτες το σύστημα και τα κενά του αντιπάλου πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το πλεονέκτημα μας είναι ότι έχουμε έξυπνους παίκτες που γίνονται καλύτεροι κάθε μέρα, κάτι που συμβαίνει. Το είδαμε και πιο παλιά ότι η ομάδα μας έχει αντεπεξέλθει και με διαφορετικό σύστημα. Και για μένα είναι πολύ σημαντικό να το μεταδίδω και να αναπτύσσω τους παίκτες μου».

«Η Πάφος έχει ένα καλό γκρουπ παικτών. Υπέγραψε παίκτες με εξαιρετικό βιογραφικό, απίστευτους παίκτες ακόμη και από την Premier League. Ξέρουμε το μπάτζετ που έχουν και την ποιότητα τους. Κέρδισαν την Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας. Πάντα τα παιχνίδια στην Πάφο είναι δύσκολα. Πρέπει να πάμε εκεί και να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη. Δεν μας πήρε από κάτω ο αποκλεισμός στην Ευρώπη. Αν παίξουμε όπως μπορούμε θα κερδίσουμε, είναι ξεκάθαρο», πρόσθεσε και συνέχισε όσον αφορά στα αγωνιστικά: «Ακοράν, Φλοριάν και Μοϊσόφ είναι εξαιρετικά αμφίβολοι. Για τον Ακοράν είναι αρκετά δύσκολο. Για τον Μοϊσόφ περιμένουμε την σημερινή προπόνηση και για τον Φλοριάν ισχύει το ίδιο με τον Ακοράν».

«Είναι ένα μεγάλο καλοκαίρι για μας μιας και ίσως γίνουν κάποιες κινήσεις ακόμα, αλλά είναι ικανοποιημένος και χαρούμενος με το ρόστερ που έχω. Ξέρουμε τις δυσκολίες του πρωταθλήματος και τους αντιπάλους που θα ανταγωνιστούμε. Πρέπει να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και θα παλέψουμε για ένα τρόπαιο. Έχουμε τον κόσμο, την Αρένα και πολλά υπέρ μας για να παλέψουμε», υπογράμμισε ακολούθως.

Για τον Μάριο Αντωνιάδη, δεν διέψευσε όσον αφορά στη μετεγγραφή του παίκτη στον Απόλλωνα, λέγοντας: «Πιθανόν να γίνει οριστικό για τον Μάριο, δεν γνωρίζω αν έχει ολοκληρωθεί 100%. Για την συγκεκριμένη περίπτωση είναι κάτι ξεκάθαρο για μένα. Πριν ένα μήνα μου ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα για να πάει κάπου που θα είναι στην αρχική ενδεκάδα. Προσπάθησα να τον πείσω να μείνει. Μετά μίλησε και με τον σύλλογο, αλλά είναι απόφαση του παίκτη και θέλει να πάει κάπου που να παίζει βασικός και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι».

«Πιθανόν ναι. Θα προσπαθήσουμε για κάτι τέτοιο αλλά τις τελευταίες μέρες της μετεγγραφικής περιόδου δεν είναι εύκολο. Θα το παλέψουμε όμως. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, το χειρίζεται ο Άντερ Μουρίγιο. Όταν αποφασιστεί θα σας γνωστοποιηθεί η απόφαση», δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός κληθείς να απαντήσει για το ενδεχόμενο να γίνει κι άλλη προσθήκη.

«Δεν κοιτάω μακριά γιατί με πιάνει πονοκέφαλος»

«Θα αρχίσω από το παιχνίδι με την Πάφο. Πάντα είναι πολύ σημαντικό. Ξεκίνησαν πολύ καλά, έχουν πολύ καλούς παίκτες, καλή ομάδα που πρέπει να δείξουμε σεβασμό. Είμαστε η ΑΕΚ και στόχος μας είναι να πάμε εκεί για τους τρεις βαθμούς. Τώρα η Ευρώπη τελείωσε και είναι διαφορετικά παιχνίδια. Έχουμε πολλά παιχνίδια, έχουμε την εμπειρία από πέρσι. Συγκεντρωνόμαστε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν θέλουμε να δούμε πολύ μπροστά αλλά να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και μετά να δούμε το επόμενο. Μέχρι το τέλος θα δούμε που θα είμαστε», δήλωσε αρχικά:

«Για το γεγονός ότι είναι αρχηγός, αλλά και το μέλλον του, είπε: «Είναι τεράστια ευθύνη για μένα το να είμαι αρχηγός. Νιώθω 100% έτοιμος. Ξέρω τι πρέπει να κάνω. Έχω την εμπειρία και νιώθω περήφανος που ο σύλλογος επέλεξε εμένα και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό όπως πάντα. Είναι ο τέταρτος μου χρόνος στην ομάδα. Είμαστε ομάδα που δεν κάνουμε πολλές αλλαγές και αυτό μας δίνει κάποιο πλεονέκτημα. Οι πλείστοι παίκτες ξέρουμε τι να περιμένουμε και πως να αντιδράσουμε. Αν μπορώ να πω ότι έχουμε κερδίσει κάτι είναι η εμπειρία χρόνο με τον χρόνο αλλά, το ποδόσφαιρο… είναι ποδόσφαιρο. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένος σε κάθε στιγμή. Δεν θέλω να κοιτάω μακριά γιατί πραγματικά με πιάνει πονοκέφαλος».

Για τον κόσμο είπε: «Αγαπώ τον κόσμο επίσης, τους απολαμβάνω και απολαμβάνω κάθε στιγμή. Νιώθω πραγματικά πολύ καλά. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Είμαι εδώ για να προσπαθώ για την υλοποίηση που θέτει η ομάδα. Τα συναισθήματα μου είναι ίδια με αυτά του κόσμου και αποτελεί κίνητρο για μένα. Τα όσα περιέγραψα προηγουμένως παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Η σύνδεση με τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους της ομάδας. Όταν έρθει ο χρόνος, γιατί δεν είναι ο χρόνος τώρα γιατί έχω συμβόλαιο. Όταν γίνουν επαφές θα πληροφορηθείτε με τον τρόπο που πρέπει».

Για τη συνεργασία του με τον Απόστολο Γιάννου στην επίθεση, είπε: «Όχι μόνο με τον Απόστολο αλλά και με όλους τους υπόλοιπους έχω εξαιρετικές σχέσεις και απίστευτη συνεργασία. Είναι ομαδικό παιχνίδι. Όλοι είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Όλοι πετυχαίνουμε και αποτυγχάνουμε μαζί. Αν θα επέλεγα είναι να είμαι στην επίθεση είτε σαν πρώτος ή δεύτερος επιθετικός . Για να είμαι πιο κοντά στο γκολ», δήλωσε ο αρχηγός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ