aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Πάφος και η ξεχωριστή πρεμιέρα στο «Ολίμπικο»

Η Πάφος και η ξεχωριστή πρεμιέρα στο «Ολίμπικο»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα πρώτα φετινά «παράσημα» για τον Απόλλωνα, ήλθαν με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όμως, η σεζόν βρίσκεται μόλις στο ξεκίνημά της. Οι κυανόλευκοι θα μπουν στη μάχη των ομίλων θέτοντας ψηλά τον πήχη, όμως, ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εκεί εστιάζουν την προσοχή τους και γι’ αυτό ο Σωφρόνης Αυγουστή δουλεύει με όλες του τις δυνάμεις για να έχει έτοιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ο Κύπριος τεχνικός δίνει τεράστια σημασία στην ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του, νέων και παλιών. Όλοι θα είναι απαραίτητοι και όσοι είναι σήμερα στο έμψυχο δυναμικό υπολογίζονται για τις μεγάλες στιγμές που θέλουν να ζήσουν φέτος. Οι κυανόλευκοι μετά το διήμερο ρεπό, επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις.

Είναι σημαντικό να ξεκινήσουν με νίκη στη δική τους πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Πάφος FC, η οποία θα τους βοηθήσει να ταξιδέψουν στην Ιταλία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στη Λάτσιο, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Απόλλων έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα στις τρεις προηγούμενες πρεμιέρες, που έδωσε σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Την πρώτη φορά είχε χάσει από την Τραπεζούντα με 2-1 στο ΓΣΠ. Η επόμενη συμμετοχή του στέφθηκε με επιτυχία, καθώς νίκησε στην πρεμιέρα με 3-2 τη Ζυρίχη.

Η επόμενη και πιο πρόσφατη ήταν με τη Λιόν, με την οποία έφερε ισοπαλία 1-1. Και τις τρεις προηγούμενες συμμετοχές του, ο Απόλλων ήταν ως γηπεδούχους, γι’ αυτό με τη Λάτσιο στις 20 του μήνα, υπάρχει το ενδιαφέρον στατιστικό πως για πρώτη φορά οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν σε πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ως φιλοξενούμενοι. Η ομάδα της Λεμεσού είναι έτοιμη για την πιο μεγάλη υπέρβαση. Να πατήσει δυνατά φέτος στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τον τίτλο πρωταθλήματος αλλά και το κύπελλο και να το παλέψει στην Ευρώπη, ακόμη και την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό το εγχείρημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ