aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ώρα του Νεόφυτου Μιχαήλ

Η ώρα του Νεόφυτου Μιχαήλ

Όταν μία ομάδα Α’ Κατηγορίας υποδέχεται αντίπαλο από τη Β’ Κατηγορία στο κύπελλο, είναι σύνηθες φαινόμενο να προχωρά σε αλλαγές στη σύνθεσή της. Αυτό αναμένεται να κάνει ο Στάικος Βεργέτης, στην αυριανή αναμέτρηση της Νέας Σαλαμίνας με την ΠΑΕΕΚ (18:00), στο πλαίσιο της α’ φάσης του θεσμού.

Ο Ελλαδίτης προπονητής θα δώσει χρόνο σε κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν χρησιμοποιήθηκαν αρκετά στο πρωτάθλημα. Είναι ευκαιρία για ν’ αποκτήσει πιο ολοκληρωμένη άποψη γι’ αυτούς, μα και για να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς ενόψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΖ.

Ο επικρατέστερος για να πάρει θέση στην ενδεκάδα του αυριανού ματς είναι ο τερματοφύλακας Νεόφυτος Μιχαήλ (φωτό), ο οποίος δεν έχει γράψει ακόμα συμμετοχή στην τρέχουσα σεζόν. Υποψήφιοι για θέση στο αρχικό σχήμα είναι επίσης οι Ματία Τσινκουίνι, Εμιλιάνο Φούσκο, Ιονούτ Νεάγκου και Μπεμπέ.

Για το ματς με την ομάδα της Κερύνειας, η Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημέρωσε ότι θα ανοίξει μόνο η κεντρική κερκίδα του «Αμμόχωστος» λόγω βελτιωτικών έργων στον χώρο των επισήμων. «Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά για τον αγώνα και καλούμε τους υποστηρικτές μας να προμηθευτούν το λαχείο εισφοράς, που θα κυκλοφορεί στην είσοδο του γηπέδου. Επίσης, πριν από την έναρξη του αγώνα, η ομάδα μας θα τιμήσει το σωματείο ΠΑΕΕΚ Κερύνειας για τη διαχρονική προσφορά του στον κυπριακό αθλητισμό», αναφέρουν οι ερυθρόλευκοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ