aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ώρα των αποφάσεων στη Νέα Σαλαμίνα

Η ώρα των αποφάσεων στη Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας όρισε από την περασμένη εβδομάδα την αποψινή συνεδρία για να παρθούν αποφάσεις. Κατά πάσα πιθανότητα θα οριστεί η ημερομηνία της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης του Μαΐου και επίσης, θα ξεκαθαριστεί ποιοι παράγοντες θα παραμείνουν στις επάλξεις και ποιοι θα αποχωρήσουν. Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για τον Πάρη Ανδρέου, ο οποίος προς το παρόν δεν εξέφρασε πρόθεση παραμονής στην προεδρία του συλλόγου της Αμμοχώστου.

Αν λοιπόν δεν προκύψει αλλαγή ημερομηνίας της συνεδρίας (κάτι που συνηθίζεται όταν επικαλεστούν μέλη του συμβουλίου κώλυμα της τελευταίας στιγμής), απόψε θα υπάρξει πιο καθαρή εικόνα για το διοικητικό μέλλον του σωματείου: είτε θα συνεχίσει με επικεφαλής τον Ανδρέου είτε θα μπει στη διαδικασία διαδοχής του.

Από την πλευρά του, ο Αντόνιο Κονσεϊσάο περιμένει τις εξελίξεις για να μάθει την πρόθεση των ερυθρολεύκων αναφορικά με τη συνεργασία τους. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και περιμένει ενημέρωση, για να μάθει αν υπάρχει θέληση για ανανέωση.

Για την ώρα, όμως, ασχολείται με την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Εθνικό, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο «Αμμόχωστος» για την 33η αγωνιστική. Μετά το 1-1 με τον Άρη, η Νέα Σαλαμίνα έχει ελπίδες για την πρωτιά του β’ γκρουπ, αφού μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από τον Ερμή. Το έργο της τεχνικής ηγεσίας, όμως, είναι ακόμα πιο δύσκολο για το παιχνίδι με την ομάδα της Άχνας. Αυτό λόγω της τιμωρίας των Νίκου Εγγλέζου, Γιάννη Σκοπελίτη και Νταβίντε Γκράσι, οι οποίοι μετρούν δύο κίτρινες κάρτες στα πλέι οφ.

Εν τω μεταξύ, το γκολ του Γκράσι απέναντι στον Άρη επιλέχτηκε ως το καλύτερο της 32ης αγωνιστικής, από τη σχολή ποδοσφαίρου της ΚΟΠ. Ο Ιταλός σκόραρε με εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ