aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ώρα για απαντήσεις και ο Τρισκόφσκι

Η ώρα για απαντήσεις και ο Τρισκόφσκι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Άμεση επιστροφή στις νίκες είναι το σύνθημα που επικρατεί στην ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες. Μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ομόνοια (2-5) και Νέα Σαλαμίνα (0-1), η ομάδα της Λάρνακας δεν έχει άλλη επιλογή από το να παλέψει μόνο για το τρίποντο. Η διοίκηση έκανε ό,τι μπορούσε τις προηγούμενες ημέρες, είχε συναντήσεις με το ποδοσφαιρικό τμήμα και πλέον η μπάλα είναι στα πόδια του προπονητή και των ποδοσφαιριστών.

Όλοι θέλουν να δώσουν απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο μιας και μετά τις δυο ήττες υπάρχει αμφισβήτηση κατά πόσο μπορεί η ΑΕΚ να είναι διεκδικήτρια του τίτλου. Γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν αποφασισμένοι να δείξουν το καλό τους πρόσωπο στο «ΑΕΚ Αρένα» και να κάνουν το παιχνίδι τους όπως ξέρουν και όπως έχουν συνηθίσει τον κόσμο τους.

Αγωνιστικά, εκτός πλάνου είναι ο Τρουγιόλς, ενώ ο Τρισκόφσκι προπονήθηκε χθες κανονικά. Βέβαια, η χθεσινή προπόνηση ήταν πιο χαλαρή με ποδοτένις και σήμερα θα κριθεί αν θα είναι σε θέση να πάρει θέση βασικού στο ντέρμπι. Τυχόν απουσία του θα είναι μεγάλο πλήγμα για τον Ιδιάκεθ, ο οποίος θέλει τον Σκοπιανό στην ενδεκάδα. Δεν αποκλείεται μετά τα αρνητικά αποτελέσματα να προχωρήσει και σε αλλαγή σχηματισμού ο Βάσκος, ο οποίος ωστόσο θα καταλήξει σήμερα στις αποφάσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ