aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ οψιόν της Μπαρτσελόνα για Σαούλ

Η οψιόν της Μπαρτσελόνα για Σαούλ

Εάν η Ατλέτικο Μαδρίτης αποδεχτεί κάποια πρόταση για τον Σαούλ Νίγκεθ, η Μπαρτσελόνα έχει το δικαίωμα να την ισοφαρίσει και να κάνει δικό της τον παίκτη.

Ένα από τα κορυφαία αστέρια της Ατλέτικο Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια είναι ο Σαούλ Νίγκεθ. Λογικό είναι λοιπόν, πολλές ομάδες να τον εποφθαλμιούν. Εκείνη που έχει προτεραιότητα πάντως είναι η Μπαρτσελόνα και αυτό λόγο μιας συμφωνίας, η οποία χρονολογείται πίσω στο 2013.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», όταν η Μπαρτσελόνα πούλησε εκείνη τη χρονιά τον Νταβίντ Βίγια στην Ατλέτικο έναντι μόλις 2 εκατομμυρίων ευρώ, το τόσο χαμηλό τίμημα έκρυβε πίσω του ένα άλλο «deal». Αυτό αναφέρει, πως εάν οι «ροχιμπλάνκος» αποδεχτούν κάποια πρόταση για τον Σαούλ ή τον Μανκίγιο (ο τελευταίος αγωνίζεται πλέον στη Νιουκάστλ), τότε η Μπαρτσελόνα έχει τη δυνατότηα να την ισοφαρίσει και να κάνει δικό της τον παίκτη.

Ακόμα κι έτσι πάντως, οι «μπλαουγκράνα» δεν είναι εύκολο να αποκτήσουν τον Ισπανό χαφ, καθώς η ρήτρα στο συμβόλαιό του, που λήγει το 2026, έχει τεθεί στα 150 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ