aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Η Ομόνοια είναι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, εμείς με την απόδοση»

«Η Ομόνοια είναι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, εμείς με την απόδοση»

Ευχαριστημένος με την απόδοση της Ανόρθωσης, αλλά όχι με το αποτέλεσμα (0-0) στο ντέρμπι με την Ομόνοια δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο αν δικαιούταν μία ομάδα να κερδίσει ήταν η δική μας. Οι ευκαιρίες μας ήταν πιο ξεκάθαρες, θυμάμαι δύο φάσεις που ο Τιάγκο έκοψε την μπάλα στην γραμμή. Είχε και η Ομόνοια κάποιες ευκαιρίες και νιώθει ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, όμως εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με την προσπάθεια των παικτών μας. Πέρασαν 20 μέρες από το τελευταίο μας παιχνίδι, όμως δεν φάνηκε αυτό απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Αυτό που μένει πως είναι το πέμπτο μας παιχνίδι, δώσαμε τρία ντέρμπι και ήμασταν σε όλα καλύτεροι από τον αντίπαλο. Πρέπει να κρατήσουμε αρκετά από τα στοιχεία του παιχνιδιού μας και επίσης πρέπει να κρατήσουμε τον κόσμο τον οποίο ευχαριστούμε πάρα πολύ. Πιστεύω πως με τέτοιες εμφανίσεις μπορούμε να αισιοδοξούμε. Είναι ένα ντέρμπι και είναι καλύτερα να χάνονται σε τέτοια ματς οι βαθμοί. Είδαμε και το ΑΠΟΕΛ να δυσκολεύεται με την Δόξα, τον Απόλλωνα να χάνει από τον Εθνικό, άρα δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ. Όμως, είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ