aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ομιλία του Μέσι πριν το φιάσκο της Μπαρτσελόνα «Άνφιλντ»

Η ομιλία του Μέσι πριν το φιάσκο της Μπαρτσελόνα «Άνφιλντ»

Το ντοκιμαντέρ της Μπαρτσελόνα για την περασμένη σεζόν βγήκε στην δημοσιότητα και αποκαλύπτονται πολλά και ενδιαφέροντα. Ανάμεσά τους, η ομιλία του Λιονέλ Μέσι στα αποδυτήρια πριν την ρεβάνς με την Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League, όπου οι «μπλαουγκράνα» παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα έχασαν με 4-0 στο «Άνφιλντ».

«Πάμε παιδιά, πάμε να κάνουμε το βήμα. Δεν πρέπει να χάσουμε αυτή την ευκαιρία. Δώστε τα όλα και θα είμαστε στον τελικό. Να μπούμε δυνατά. Ό,τι έγινε πέρσι στη Ρώμη (σ.σ. αποκλεισμός με 3-0 μετά το 4-1 της Βαρκελώνης) ήταν δικό μας λάθος. Κανενός άλλου. Μην επιτρέψουμε να γίνει ξανά το ίδιο», ήταν τα λόγια του Αργεντινού άσου, που όπως αποδείχτηκε έπεσαν στο κενό.

Ο Λουίς Σουάρες μάλλον ήξερε τι περίμενε την ομάδα του. Πριν το ματς είχε πει «… πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι θα υποφέρουμε. Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές».

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ αποτυπώνεται και η «νεκρική» σιγή στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό με 4-0, αλλά και η αντίδραση του Ζεράρ Πικέ όταν μιλά με την σύζυγό του, Σακίρα, και μονολογεί «… δεν πιστεύω αυτό που έγινε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ