aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ομάδα του Λεμπρόν επικράτησε στο «θρίλερ» με την ομάδα του Αντετοκούνμπο

Η ομάδα του Λεμπρόν επικράτησε στο «θρίλερ» με την ομάδα του Αντετοκούνμπο

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του All Star Game πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στο NBA, με την ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς να επικρατεί με 157-155 εκείνης του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το σούπερ αυτό ματς, τα είχε όλα! Οδηγίες, σκληρές άμυνες και πάθος για τη νίκη, σε έναν αγώνα με νέο σύστημα διεξαγωγής! Η «Team Lebron» κατάφερε να κερδίσει στην πρώτη περίοδο με 53-41, με αρκετούς από τους παίκτες της να ξεχωρίζουν, όμως στη δεύτερη περίοδο η ομάδα του Γιάννη κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση με 51-30 και πήγε στο ημίχρονο με 83-92.

Στην τρίτη περίοδο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 41-41, με το συνολικό σκορ να πηγαίνει στο 124-133 για την «Team Giannis», και οδηγήθηκαν στην τελευταία περίοδο όπου δεν υπήρχε χρονόμετρο (πέρα από το 24άρι της επίθεσης).

Η ομάδα που θα έφτανε πρώτη στους 157 πόντους, θα έπαιρνε τη νίκη, και στο τελευταίο μέρος της αναμέτρησης έγινε πραγματικά χαμός και τελικά η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς ήταν η μεγάλη νικήτρια.

Τα δωδεκάλεπτα: 41-53, 92-83, 133-124, 155-157.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ