aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ ολοκλήρωση, οι εκτός αποστολής και το 1+1 ενόψει Ανόρθωσης

Η ολοκλήρωση, οι εκτός αποστολής και το 1+1 ενόψει Ανόρθωσης

Με πρωινή προπόνηση στο «AEK Arena» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνειας (Κυριακή 05/03, 18:00).

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, εκτός αποστολής έμειναν Λαμπάν και Τέτε, καθώς και οι νεαροί Μιχαήλ, Κακουλλής, Βασιλείου, Μούσιτς και Κωνσταντίνου που θα αγωνιστούν με την ομάδα Κ21.

Η προπώληση των εισιτηρίων από την γραφεία του σωματείου ολοκληρώθηκε στις 13:00. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και το παιδικό εισιτήριο στο 1 ευρώ. Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (16:30) πριν την έναρξη του αγώνα.

«Υπενθυμίζουμε ότι κάθε εισιτήριο του 1ου αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για είσοδο και στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής. Παράλληλα ενημερώνουμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι θα τους δοθεί ένα τιμητικό εισιτήριο για τον ίδιο αγώνα, το οποίο θα μπορούν να προμηθεύονται από τα γραφεία του σωματείου. Εισιτήρια θα πωλούνται για την κερκίδες «Γεώργιος Καραπατάκης» (περιορισμένος αριθμός), AJK Group (ανατολική) και Πετρολίνα (νότια), ενώ συνεχίζεται η εφαρμογή του μέτρου της ταυτοποίησης, όπως και σε όλα τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια», σημειώνεται σε ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ