aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ολλανδία υπέταξε την παγκόσμια πρωταθλήτρια και υποβίβασε τη Γερμανία (vid)

Η Ολλανδία υπέταξε την παγκόσμια πρωταθλήτρια και υποβίβασε τη Γερμανία (vid)

Tην τελευταία τετραετία έχει περάσει πολύ άσχημες καταστάσεις. Μετά την 3η θέση στα γήπεδα της Βραζιλίας το 2014, η Ολλανδία έμεινε εκτός διαδοχικά από EURO και Μουντιάλ.

Μετά την παρακμή όμως φαίνεται ότι κάτι καλό γίνεται στους Οράνιε. Με το πλασέ του Βαϊνάλντουμ (44′) και το πέναλτι αλά Πανένκα του Ντεπάι (90’+5′), υπέταξαν με -0 τη Γαλλία και έγιναν η πρώτη χώρα που καταβάλει τους παγκόσμιους πρωταθλητές, σπάζοντας τους μάλιστα και αήττητο 15 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

Γενικότερα όμως οι Τουλίπες έπαιξαν όμορφο, επιθετικό ποδόσφαιρο και άξιζαν ακόμα μεγαλύτερη νίκη, αλλά το έσωσε κάπως ο Γιορίς με φοβερές επεμβάσεις. Με αυτό το τρίποντο μείωσαν στο -1 από τους Γάλλους και ταυτόχρονα αυτό σήμανε τον αποκλεισμό της Γερμανίας. Την τελευταία αγωνιστική λοιπόν η Γαλλία έχει ρεπό και είναι στο χέρι της Ολλανδίας κόντρα στους Γερμανούς το να πάρει την 1η θέση στον 1ο όμιλο της League Α.

League A (1o γκρουπ)
1. Γαλλία 7 (4-4)
2. Ολλανδία 6 (6-2)
3. Γερμανία 1 (1-5)
* Η Γαλλία έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της και απομένει το Γερμανία-Ολλανδία

 

Πρόκριση μέσα στο Κάρντιφ
Από το φιλικό με τους ερασιτέχνες στην κορυφή του ομίλου και στα πλέι οφ. Η Δανία ξεπέρασε την εσωτερική κρίση και σφράγισε την πρωτιά του 4ου όμιλο στη League B. Oι Σκανδιναβοί πέτυχαν την δεύτερη νίκη στον όμιλο, καθώς επικράτησαν και στο Νησί, αυτή τη φορά με 2-1. Στο 42′ ο Γιόρκενσεν άνοιξε το σκορ, ενώ στο 88′ ο Μπρεθγουάιτ πέτυχε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι Ουαλοί ήταν να μειώσουν στο 89′ με τον Μπέιλ.

League B – 4ο Γκρουπ
Βαθμολογία
1. Δανία 7 (4-1)
2. Ουαλία 6 (6-5)
3. Ιρλανδία 1 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική 19/11
Δανία- Ιρλανδία

League D – 4ο Γκρουπ
Βαθμολογία
1. ΠΓΔΜ 12 (10-5)
2. Αρμενία 9 (12-6)
3. Γιβραλτάρ 6 (5-11)
4. Λιχτενστάιν 3 (5-10)

Επόμενη αγωνιστική 19/11
ΠΓΔΜ – Γιβραλτάρ
Λιχτενστάιν – Αρμενία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ