aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ οικονομική συμφωνία Ανόρθωσης-Λαβόρδε και το... μικρό καλάθι

Η οικονομική συμφωνία Ανόρθωσης-Λαβόρδε και το… μικρό καλάθι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε προφορική συμφωνία με τον Ρικάρδο Λαβόρδε για διετές συμβόλαιο έχει έρθει η Ανόρθωση και πλέον, το μόνο που απομένει είναι να του σταλεί το συμβόλαιο για να βάλει την υπογραφή του. Οι ετήσιες απολαβές του Λαβόρδε θα είναι €250.000 συν κάποια μπόνους που θα υπάρχουν σε περίπτωση επίτευξης στόχων, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Goal News».

Το συμβόλαιο που θα έχει ο Κολομβιανός ακραίος επιθετικός θα είναι το μεγαλύτερο μαζί με αυτό του Μίχαλ Γκιουρίς, ο οποίος πρόσφατα αποκτήθηκε για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής, στις επαφές που είχε με τη διοίκηση, έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να τελειώσει το θέμα στα επόμενα 24ωρα.

Την ίδια ώρα, οι παράγοντες της «Μεγάλης Κυρίας» κρατούν μικρό καλάθι, μιας και ο Λαβόρδε έδωσε και πριν από μερικές εβδομάδες θετική απάντηση, αλλά στην πορεία τα γύρισε. Πλέον τα πράγματα φαίνεται να είναι ένα βήμα πιο μπροστά μιας και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήταν που άνοιξε την πόρτα για να έρθει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ