aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ντόρτμουντ γλίτωσε το «έμφραγμα» (video)

Η Ντόρτμουντ γλίτωσε το «έμφραγμα» (video)

Λίγο έλειψε να τα κάνει… θάλασσα η Ντόρτμουντ σε ένα ματς που υπό φυσιολογικές συνθήκες μπορούσε να τον μετατρέψει σε θρίαμβο, αλλά τέλος καλό, όλα καλά κόντρα στη Λειψία.

Οι Βεστφαλοί επικράτησαν 1-0 των νεοφώτιστων που φέτος εντυπωσιάζουν, έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη ειδικά στο β’ ημίχρονο και στην τελευταία φάση του αγώνα πήγε να το πληρώσει, αφού ναι μεν οι φιλοξενούμενοι σκόραραν, αλλά το γκολ ορθά δεν μέτρησε, αφού υπήρχε οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35′ με κεφαλιά του Ομπαμεγιάνγκ, έπειτα από ασίστ του Ντεμπελέ από τα δεξιά, ο οποίος εξέθεσε όλη την άμυνα της Λειψίας με πολύ ωραία ατομική ενέργεια.

Στο β’ ημίχρονο, η ομάδα του Τούχελ έχασε πάνω 5-6 κλασικές ευκαιρίες, με παρολίγον μοιραίο παίκτη τον Ρόις που πέταξε στα… σκουπίδια όλες τις προϋποθέσεις που δημιουργήθηκαν στα καρέ των φιλοξενούμενων και στο τελευταίο δευτερόλεπτο λίγο έλειψε να πάθουν… έμφραγμα.

Συγκεκριμένα, ο Παλάσιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, αλλά ο επόπτης έχοντας πολύ σωστή θέση, υπέδειξε την παράβαση, επικυρώνοντας επί της ουσίας τη νίκη της Ντόρτμουντ.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 3/2

Αμβούργο-Λεβερκούζεν 1-0
(76’ Παπαδόπουλος)

Σάββατο, 4/2 (16:30)

Μπάγερν Μονάχου-Σάλκε 1-1
(9′ Λεβαντόφσκι – 13′ Νάλντο)

Γκλάντμπαχ-Φράιμπουργκ 2-0
(73′ Στιντλ, 79′ Ράφαελ)

Χέρτα Βερολίνου-Ίνγκολσταντ 1-0
(2′ Χαραγκούτσι)

Κολωνία-Βόλφσμπουργκ 1-0
(81′ πέν. Μοντέστ)

Χόφενχαϊμ-Μάιντζ 4-0
(5′ Ουτ, 81′ Τερατσίνο, 86′, 90′ Ζάλαϊ)

Ντόρτμουντ-Λειψία 1-0
(35′ Ομπαμεγιάνγκ)

Κυριακή, 5/2

Άουγκσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης (16:30)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ντάρμσταντ (18:30)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ