aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ντόρτμουντ... έκλεψε τον Ίσακ κάτω από τη μύτη της Ρεάλ

Η Ντόρτμουντ… έκλεψε τον Ίσακ κάτω από τη μύτη της Ρεάλ

Στη μάχη που έδωσαν η Ρεάλ Μαδρίτης και Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον 17χρονο Αλεξάντερ Ίσακ κερδισμένοι βγήκαν οι Γερμανοί. Για την αποφυγή όποιας παρεξήγησης αυτός δεν είναι ο Ισακ που ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός που λέγεται Μίκαελ και έχει συμβόλαιο με τη Ράντερς έως το καλοκαίρι.

Ο 17χρονος Αλεξάντερ είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων και το γεγονός ότι η Μπορούσια… άρπαξε τον Σουηδό κάτω από τη μύτη της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρήθηκε ως μεγάλη αποτυχία των Ισπανών.

Ο… μικρός, πρώην παίκτης πια της ΑΙΚ, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και δεινός σκόρερ. Η καταγωγή των γονέων του είναι από την Ερυθραία, όμως αυτός γεννήθηκε στο προάστιο της Στοκχόλμης, Σόλνα.

Πριν καλά καλά κλείσει ένα χρόνο από το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της ΑΙΚ που έγινε πέρυσι στις 28 Φεβρουαρίου κατάφερε να γίνει «μήλο της έριδος» για τους δύο ευρωπαϊκούς συλλόγους και να πετυχεί τη μεταγγραφή του στην Ντόρτμουντ, η οποία πλήρωσε 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Ισακ έχει πετύχει 10 γκολ σε 29 παιχνίδια με την ΑΙΚ, ενώ στις 12 Ιανουαρίου έγινε ο νεότερος σκόρερ της Εθνικής Σουηδίας με το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Σλοβακία σε φιλικό παιχνίδι στο Αμπου Ντάμπι.

Μάλιστα, τον έχουν χαρακτηρίσει… νέο Ιμπραΐμοβιτς. Αν πρόκειται για υπερβολή ή όχι θα διαπιστωθεί στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ