aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ νέα σεζόν και οι βοήθειες από τους έμπειρους

Η νέα σεζόν και οι βοήθειες από τους έμπειρους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ. ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με την απόκτηση του Άλεξ ντα Σίλβα, η ΑΕΛ βάζει στο οπλοστάσιο της ακόμη ένα έμπειρο ποδοσφαιριστή, σε μια σεζόν στην οποία θέλουν να έχουν πετυχημένη πορεία.

Διότι πέραν του Βραζιλιάνου, ο Ντούσαν Κέρκεζ θα ποντάρει και στους άλλους έμπειρους παίκτες της ομάδας του, όπως οι Λαφράνς, Ζούνιορ, Νικολάου, Αβραάμ και Μπενίτεθ για να παρουσιάσει μια απαιτητική ομάδα. Ειδικότερα ο προπονητής της ΑΕΛ περιμένει να δει στις πρώτες προπονήσεις σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται ο Ζούνιορ. Αν ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, είναι όπως τον ξέρουν όλοι, η άμυνα θα είναι από… γρανίτη.

Στην ίδια θέση οι γαλαζοκίτρινοι έχουν και τον Α. Τεσέιρα, όμως ο Κέρκεζ το ψάχνει για ακόμη μια επιλογή. Ανασταλτικά φαίνεται πως είναι γεμάτη η ΑΕΛ, με τους Σοάρες, Σίλβα και Φιντέλις. Το μόνο σίγουρο, είναι πως μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας και της αναχώρησης για την Βουλγαρία, το ρόστερ θα είναι σχεδόν συμπληρωμένο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ