aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ (νέα) Μπαρσελόνα του Κούμαν! (pics)

Η (νέα) Μπαρσελόνα του Κούμαν! (pics)

H λογική λέει ότι θα γίνουν κι άλλες μετεγγραφές στην Μπαρσελόνα. Ο Ρόναλντ Κούμαν θα ήθελε και τον Βαϊνάλντουμ. Και τον Ντεπάι. Και τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Όμως για την ώρα υπάρχει ο Πιάνιτς και φυσικά υπάρχουν και οι αποχωρήσεις. Ο Βιδάλ για παράδειγμα και ο Ράκιτιτς. Κι ο Σουάρες που ετοιμάζει βαλίτσες για Τορίνο και Γιουβέντους.

Έτσι η Marca έκανε μια πρώτη προσπάθεια να αναπτύξει τα πλάνα του Ολλανδού για την Μπαρτσελόνα της σεζόν 2020/21. Και το μεγάλο πρόβλημα του Κούμαν είναι το τι θα κάνει με τον φορ. Εάν δεν αποκτηθεί ο Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ (είναι ο παίκτης που θα πάρει την φανέλα σπίτι του), ο Κούμαν σκέφτεται εάν θα βάλει στη συγκεκριμένη θέση τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Μία του σκέψη είναι να τοποθετήσει τον Μέσι ως ψευτοεννιάρι και να έχει κοντά του τον Γκριεζμάν σε έναν πιο… υποστηρικτικό ρόλο. Εναν ρόλο που του ταιριάζει και καλύτερα από το να είναι ο μοναδικός φορ (τις περισσότερες φορές που έχει χρησιμοποιηθεί σε αυτή τη θέση «εξαφανίζεται»). Προφανώς και ο Κούμαν θα το «δουλέψει» μέχρι να βρει αυτό που ταιριάζει στον σύλλογο αλλά είναι κάτι που για την ώρα τον προβληματίζει.

Μεγάλες αλλαγές και στα χαφ. Ο Ολλανδός υπολογίζει και τον Ντεμπελέ (μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι βεβαίως βεβαίως) αλλά κυρίως ποντάρει πολλά στον Ανσού Φατί. Παίζει στα άκρα, πάντα κοιτάει το τέρμα, κυνηγάει το ένας εναντίον ενός, έχει αυτοπεποίθηση και φυσικά σκοράρει! Η μεταγραφή του Ντεπάι εάν ολοκληρωθεί προφανώς και θ’ αλλάξει τις ισορροπίες της 11αδας, αλλά είναι πιο πιθανό να το «πληρώσει» ο Ντεμπελέ παρά ο μικρός.

Όσο για τα αμυντικά χαφ; Ο Κούμαν από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε στον Μπουσκέτς ότι δεν τον υπολογίζει για βασικό κάτι το οποίο δέχθηκε και ο Ισπανός. H μία φανέλα είναι ήδη στο σπίτι του Ντε Γιονγκ. Και ο Ολλανδός σκέφτεται την καλύτερη δυνατή επιλογή για παρτενέρ του. Για την ώρα ο Πιάνιτς είναι η μοναδική επιλογή αλλά ο Κούμαν θέλει μια πιο επιθετική Μπαρσελόνα, πιο aggressive. Γι’ αυτό κι έχει ζητήσει τον Βαϊνάλντουμ ενώ σκέφτεται ακόμα και τον Κουτίνιο να είναι ένα 8άρι!

Στην άμυνα δεν υπάρχουν αλλαγές. Για την ώρα τουλάχιστον. Ούτε έχουν ακουστεί μεταγραφικά σενάρια. Οπότε τουλάχιστον ο Κούμαν έχει μια βάση των πέντε στην πίσω ζώνη…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ