aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Νάπολι πάει τους παίκτες της στα δικαστήρια και απολύει τον Αντσελότι!

Η Νάπολι πάει τους παίκτες της στα δικαστήρια και απολύει τον Αντσελότι!

Πρωτοφανής πόλεμος στο εσωτερικό των «παρτενοπέι» με τον Κάρλο Αντσελότι και τους ποδοσφαιριστές από τη μία πλευρά και τον πρόεδρο από την άλλη.

Στην ομάδα επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport» αναζητείται από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις τρόπος να λυθεί το συμβόλαιο του Αντσελότι και να απομακρυνθεί άμεσα από τον πάγκο.

Όλα άρχισαν την περασμένη Δευτέρα, μετά την ήττα από τη Ρόμα για το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος έδωσε εντολή για «ριτίρο», δηλαδή για το κλείσιμο των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο εν όψει των αγώνων με τη Σάλτσμπουργκ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και κατόπιν με τη Τζένοα για τη Serie A.

Ο Αντσελότι διαφώνησε με την απόφαση του Ντε Λαουρέντις στην αρχή, αλλά κατόπιν πιέσεων αναγκάστηκε να την αποδεχθεί. Ο πρόεδρος έκανε δηλώσεις λέγοντας ότι δεν επρόκειτο για τιμωρία, αλλά για μια ευκαιρία να… ενωθεί η ομάδα και να γνωριστούν καλύτερα οι παίκτες μεταξύ τους…

Μετά το 1-1 με τη Σάλτσμπουργκ, το βράδυ της Τρίτης, ο Αντσελότι δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ενώ οι ποδοσφαιριστές δεν επέστρεψαν με το πούλμαν στο προπονητικό κέντρο, αλλά πήγαν στα σπίτια τους!

Αυτό προκάλεσε την οργή της διοίκησης, που αναμένεται να κινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον των ποδοσφαιριστών και να τους πάει στα δικαστήρια! Αυτό αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Νάπολι το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς μάλιστα οι παίκτες δεν εμφανίστηκαν ούτε για προπόνηση!

Στην ίδια ανακοίνωση, η διοίκηση στρέφεται εναντίον του Ιταλού τεχνικού, δείχνοντάς τον ως υπεύθυνο για αδυναμία να επιβάλει πειθαρχία, ενώ την ίδια ώρα αναζητείται τρόπος για να απολυθεί.

«Η διοίκηση ανακοινώνει ότι, σε σχέση με την συμπεριφορά των παικτών της ομάδας το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου 2019, θα προχωρήσει στην προστασία των δικαιωμάτων της σε ό,τι αφορά το οικονομικό, το πειθαρχικό και το κομμάτι της εικόνας της. Ξεκαθαρίζουμε, επίσης, ότι έχουμε αναθέσει την ευθύνη για την εκτέλεση της απόφασης για παραμονή της ομάδας στο προπονητικό κέντρο, στον Κάρλο Αντσελότι. Τέλος, γνωστοποιούμε την απαγόρευση δηλώσεων στον Τύπο για αόριστο χρόνο» έγραφε η ανακοίνωση.

Ο Ντε Λαουρέντις είναι γνωστός για την τρέλα του και μένει να φανεί αν θα επιμείνει ή αν θα κάνει πίσω για να ηρεμήσει η ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ