aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Μονακό «βλέπει» Τίλεμανς

Η Μονακό «βλέπει» Τίλεμανς

Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει… τρελάνει την Ευρώπη με τα κατορθώματά της, και όπως είναι λογικό τα σημαντικότερα στελέχη της ομάδας βρίσκονται στο στόχαστρο των μεγαλύτερων συλλόγων της Γηραιάς Ηπείρου.

Οι Κίλιαν Εμπαπέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φαμπίνιο, Τόμας Λεμάρ, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Τιμουέ Μπακαγιόκο είναι υποψήφιοι για… αποχώρηση το ερχόμενο καλοκαίρι, με τους Μονεγάσκους όμως να έχουν ήδη στα υπ’ όψιν τους τους… επόμενους.

Ο 20χρονος Γιούρι Τίλεμανς, βασικό στέλεχος της Άντερλεχτ και μελλοντικό της εθνικής Βελγίου, βρίσκεται στις λίστες των μεγαλύτερων ομάδων της Ευρώπης, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην… pole position για την υπογραφή του βρίσκεται η Μονακό!

Και πώς να μην θέλει να πάει στο Πριγκηπάτο ο νεαρός Βέλγος, όταν έχει δει πόσοι φερέλπιδες ποδοσφαιριστές έχουν αναδειχθεί στο «Louis ll» τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, ο Τίλεμανς έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Γιανίκ Καράσκο, ο οποίος βγάζει το ψωμί του στην Ατλέτικο Μαδρίτης αφού έκανε όνομα που αλλού; Στη Μονακό!

Είναι βέβαια σαφές πως το «σήριαλ Τίλεμανς» έχει αρκετά επεισόδια ακόμα, ωστόσο ας μην μας κάνει εντύπωση αν τον δούμε να προβάρει τα ερυθρόλευκα των Μονεγάσκων αντί τα «μπλαουγκράνα» ή τα ολόλευκα της Ρεάλ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ