aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Μονακό ανακοίνωσε τον Ανρί με ρετρό αυτοκόλλητο

Η Μονακό ανακοίνωσε τον Ανρί με ρετρό αυτοκόλλητο

Τακτοποιήθηκε το θέμα της αντικατάστασης του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο της Μονακό. Νέο… αφεντικό στο Πριγκιπάτο ανακοινώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/10) πως θα είναι ο Τιερί Ανρί!

Ο «Τιτί», λοιπόν, επιστρέφει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο για να κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

Οι Μονεγάσκοι, μάλιστα, ανακοίνωσαν το deal με τον πρώην «Κανονιέρη», κοινοποιώντας στο Twitter ένα αυτοκόλλητο του 41χρονου από την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας τους!

Από την πλευρά του ο Γάλλος θρύλος δήλωσε πως η Μονακό είχε ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά του, και χαρακτήρισε τη νέα του δουλειά ως παιχνίδι της μοίρας, καθώς όπως αναφέραμε παραπάνω, φορώντας τη φανέλα της νέας του ομάδας έγινε γνωστός.

Όσον αφορά τη συμφωνία, ο Ανρί υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο παλαίμαχος φορ, πάντως, έχει δύσκολο έργο μπροστά του αφού η Μονακό βρίσκεται στη 18η θέση της Ligue 1 με 6 βαθμούς σε εννέα ματς. Όσον αφορά το ντεμπούτο του, αυτό θα γίνει στις 20/10 στην αναμέτρηση με το Στρασβούργο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ