aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Μίλαν προστατεύει τα οικονομικά της στο συμβόλαιο του Ζλάταν!

Η Μίλαν προστατεύει τα οικονομικά της στο συμβόλαιο του Ζλάταν!

Με συγκεκριμένους όρους για ν’ αποφύγει… πεταμένα λεφτά και αντιμετωπίσει προβλήματα φρόντισε η Μίλαν να συμφωνήσει με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και να υπογράψει εκείνος το νέο μονοετές συμβόλαιό του.

Ο Ζλάταν δήλωσε πανευτυχής που καταφέρνει να παραμείνει στους «ροσονέρι» και φυσικά που θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται και στην ηλικία των 40 ετών σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης παραμένοντας στον… αφρό.

Βέβαια, το νέο συμφωνητικό του με την ομάδα, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, παρέχει απόλυητ προστασία στη Μίλαν έπειτα απ’ όσα συνέβησαν φέτος!

Οι «ροσονέρι» για οτιδήποτε εξτρά στις απολαβές του Σουηδού έβαλαν όρο για τις συμμετοχές του, από τη στιγμή που και φέτος έχασε πολλά ματς με προβλήματα τραυματισμών που παρουσιάστηκαν, ενώ, ο σύλλογος προστατεύεται και για τα εξωγηπεδικά τερτίπια του ποδοσφαιριστή.

Αυτό, προκλήθηκε από την πρόσφατη ιστορία που κυκλοφόρησε με πιθανή τιμωρία από την FIFA και την UEFA στον Ζλάταν για κατοχή ποσοστού μετοχών εταιρείας που έχει να κάνει με στοιχηματισμό…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ