aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Μίλαν κλείνει…τον Πακέτα

Η Μίλαν κλείνει…τον Πακέτα

Ένα βραζιλιάνικο διαμάντι από τη Φλαμένγκο ονόματι Λούκας Πακετά φαίνεται να έχει βρει η Μίλαν, η οποία θέλει να τον φέρει στην πόλη του φωτός τον προσεχή Ιανουάριο.

Σύμφωνα με την Globo Esporte, η βραζιλιάνικη ομάδα θα καταστήσει μεταγραφικά διαθέσιμο τον Λούκας Πακετά ήδη από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με την τιμή πώλησης να έχει τεθεί στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Το ίδιο Μέσο αναφέρει ότι έχει ήδη πραγματοποιηθεί συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων με την Μίλαν να βγάζει τελικά από τα ταμεία της 35 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον 21χρονο επιτελικό μέσο της Φλαμένγκο και να τον κάνει να… πακετάρει τα πράγματά του για Ιταλία.

Οι ανακοινώσεις ενδέχεται να ακολουθήσουν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα από τις δύο πλευρές ενώ έγινε γνωστό ότι ο CEO της ομάδας από τη Βραζιλία, Μπρούνο Σπίντελ, έκλεισε ο ίδιος προσωπικά το ντιλ στο Μιλάνο.

Άλλες ομάδες που διατηρούν ζεστό ενδιαφέρον για τον παίκτη αλλά από ό,τι φαίνεται θα μείνουν στα κρύα του λουτρού είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ