aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Μίλαν επέστρεψε; ΧΑ! (video)

Η Μίλαν επέστρεψε; ΧΑ! (video)

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο διαπίστωσαν στη Μίλαν πως, για να επιστρέψεις στην κορυφή, θέλει πολλή δουλειά…

Μετά την τεράστια νίκη επί της Γιουβέντους (πρώτη, έπειτα από τέσσερα χρόνια απέναντι στη «Γηραιά Κυρία»), που έφερε τους «ροσονέρι» στο -2 από την κορυφή, αναπτερώνοντας το ηθικό των ταλαιπωρημένων, τα τελευταία χρόνια, οπαδών τους, ήρθε η… σφαλιάρα από την Τζένοα να τους προσγειώσει ξανά!

Οι Γενοβέζοι έκαναν… πάρτι απέναντι στην ομάδα του Βιντσέντσο Μοντέλα, συντρίβοντάς τη 3-0, ενώ είχαν ευκαιρίες να πάνε το σκορ σε… δυσθεώρητα ύψη, εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής (με απευθείας κόκκινη κάρτα) του Παλέτα, στο 56’.

Ο Νίνκοβιτς άνοιξε το σκορ στο 11′, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στη Serie A και μάλιστα, στο ντεμπούτο του ως βασικός, με αυτογκόλ του Κούτσκα στο 80’ έγινε το 2-0, με τον Παβολέτι να διαμορφώνει το τελικό 3-0 έξι λεπτά αργότερα. Η Μίλαν, έτσι, έχασε την ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 237 εβδομάδες!

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Τρίτη 25/10

Τζένοα- Μίλαν 3-0
(11′ Νίνκοβιτς, 80′ αυτ. Κούτσκα, 86′ Παβολέτι)

Τετάρτη 26/10 (Κοινή ώρα έναρξης στις 21:45)

Γιουβέντους- Σαμπντόρια
Νάπολι- Έμπολι
Ίντερ- Τορίνο
Σασουόλο- Ρόμα
Λάτσιο- Κάλιαρι
Κιέβο- Μπολόνια
Παλέρμο- Ουντινέζε
Φιορεντίνα- Κροτόνε
Πεσκάρα- Αταλάντα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ