aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Μίλαν... ανακήρυξε πρωταθλήτρια τη Γιουβέντους! (video)

Η Μίλαν… ανακήρυξε πρωταθλήτρια τη Γιουβέντους! (video)

Όνειρο ήταν και πάει… Η Λάτσιο έδειχνε ικανότερη από ποτέ να χτυπήσει στα ίσια τη Γιουβέντους και να της πάρει τα σκήπτρα αλλά ο κορωνοϊός της χάλασε τα σχέδια! Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την τρίμηνη αποχή, οι Λατσιάλι δεν άντεξαν και με δύο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια μένουν στο -7 και ουσιαστικά εκτός της διεκδίκησης του τίτλου.

Προ ημερών ήταν η Αταλάντα που είχε χτυπήσει το καμπανάκι στη Λάτσα όταν της από το 2-0 σε 3-2. Ο Σιμόνε Ιντσάγκι και οι ποδοσφαιριστές του δεν το άκουσαν και σήμερα η Μίλαν φρόντισε να τους τιμωρήσει. Εκμεταλλευόμενη τις πολύ μεγάλες απουσίες των Ιμόμπιλε και Καϊσέδο και το άγχος που έδειξε να λυγίζει τα πόδια των Ρωμαίων, η Μίλαν πέρασε με το εμφατικό 3-0 από το «Ολίμπικο» και ανακήρυξε πρωταθλήτρια την Γιουβέντους.

Το ματς… βρωμούσε από την αρχή! Χωρίς κλασικό φορ η Λάτσιο, με τους παίκτες της να μην έχουν την κλασική ορμή προ… καραντίνας και να δείχνουν σαν να φοβούνται. Ο Τσαλχάνογλου με σύμμαχο την τύχη άνοιξε το σκορ στο 23′, για να έρθει ένα δεκάλεπτο μετά ο Ιμπραΐμοβιτς να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Στρακόσα που πήγε να βγάλει το πέναλτι αλλά το φάλτσο που πήρε η μπάλα μετά την παραλίγο επέμβασή του του γύρισε… μπούμερανγκ και κατέληξε στα δίχτυα.

Η Λάτσιο ήταν στα… σχοινιά και είχε μπροστά της ένα από τα σπουδαιότερα 45λεπτα της σύγχρονης ιστορίας της. Ωστόσο, παρότι ο Ιντσάγκι προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα από τον πάγκο δεν τα κατάφερε και ο Ρέμπιτς στο 59ο λεπτό έβαλε την… ταφόπλακα στα όνειρα των Ρωμαίων για οποιαδήποτε ανατροπή, ψαλιδίζοντάς τους παράλληλα τις ελπίδες τους για τον τίτλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ