aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ μελέτη του Ιραόλα και η σημασία της πρεμιέρας

Η μελέτη του Ιραόλα και η σημασία της πρεμιέρας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι ώρες περνούν και η μεγάλη στιγμή της πρεμιέρας των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ πλησιάζει για την ΑΕΚ. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα της Λάρνακας, το οποίο πολύ πιθανό να χαράξει την πορεία και τους στόχους της στον όμιλο. Μία νίκη στην αυριανή πρεμιέρα απέναντι στη Ζυρίχη αυξάνει τις πιθανότητές της να διεκδικήσει μιαν από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να κερδίσει στον πρώτο της αγώνα και να κρατήσει το όνειρο της πρόκρισης και της συνέχειας στα ευρωπαϊκά σαλόνια «ζωντανό».

Ο Αντόνι Ιραόλα έχει μελετήσει με τη βοήθεια των συνεργατών του τη Ζυρίχη και έχει ξεκάθαρη εικόνα για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της αντιπάλου. Ένα κομμάτι που θέλει να διαχειριστεί η τεχνική ηγεσία είναι ο σχηματισμός του αντιπάλου που συνήθως αγωνίζεται με τριάδα στο κέντρο της άμυνας. Βέβαια, το πιο σημαντικό είναι να μπορέσει η ομάδα να κάνει το δικό της παιχνίδι, να παρουσιαστεί έτοιμη από κάθε άποψη και να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει. Να μην παρουσιάσει σε καμία περίπτωση την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα να ξεδιπλώσει στο γρασίδι του ΓΣΠ τις αρετές που έδειξε στα προηγούμενα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Βάσκος τεχνικός έχει αποφασίσει για τις πλείστες θέσεις στην ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τόνιο, δεξιός μπακ ο Ιγκόρ, αριστερός ο Ιωάννου και κεντρικοί αμυντικοί οι Γκονθάλεθ και Μοϊσόφ. Στη μεσαία γραμμή θα δούμε τους Χέφελ και Λαρένα, στα άκρα της επίθεσης θα κινούνται οι Τέτε και Ακοράν, ενώ για την κορυφή της επίθεσης ο Γιάννου έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Τολεμές και σε ρόλο επιτελικού ο Τρισκόφσκι. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Καταλά και Κάσες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ