aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ μεγαλύτερη έγνοια του Βάσκου

Η μεγαλύτερη έγνοια του Βάσκου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η απόκτηση του Τόνιο μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί, όμως ο Ισπανός πορτιέρε πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ. Είναι θέμα τυπικών διαδικασιών για να μπορέσει ο σύλλογος της Λάρνακας να τον ανακοινώσει.

Για τις δυο θέσεις κάτω από τα δοκάρια που ήθελε λύσεις ο Άντερ Μουρίγο βρήκε αυτό που ήθελε. Αποκτήθηκε ο Ανδρέας Χριστοδούλου για εναλλακτική λύση και ο Τόνιο Ραμίρεθ για βασικός. Ένα θετικό στις δυο περιπτώσεις είναι και η μείωση του μέσου όρου ηλικίας. Πέρσι με Πάμπλο και Γιωργαλλίδη ο μέσος όρος των δυο ήταν σχεδόν τα 38 χρόνια, ενώ φέτος με Τόνιο και Χριστοδούλου μειώνεται κατά 12 σχεδόν χρόνια, δηλαδή στα 26 περίπου. Άλλωστε, η σημαντική μείωση του μέσου όρου ηλικίας είναι ένας από τους στόχους του Μουρίγιο στην προσπάθεια που κάνει.

Η προσοχή στον τομέα της ενίσχυσης στρέφεται τη δεδομένη στιγμή αποκλειστικά στην άμυνα. Η ΑΕΚ κοιτάζει για δεξιό μπακ και κεντρικό αμυντικό. Η απόκτηση δεξιού μπακ φαντάζει και είναι πιο αναγκαία τη δεδομένη στιγμή μιας και δεν υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις πέραν του Τρουγιόλς.

Έτσι, ο Βάσκος τεχνικός διευθυντής είναι στο ψάξιμο εδώ και καιρό και παλεύει για να φέρει κάτι ποιοτικό που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σίγουρα η αγορά της Ισπανίας βρίσκεται στο επίκεντρο, με τον Αντόνι Ιραόλα να έχει και αυτός άποψη για κάποιες περιπτώσεις. Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, αν βρεθεί ποδοσφαιριστής που να μπορεί να κάνει τη διαφορά θα αποκτηθεί. Υπάρχουν και οι παίκτες κάτω των 22 αλλά δεν είναι και τόσο «ζεστός» ο Μουρίγιο για πολλές τέτοιες κινήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ