aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ μεγάλη πρόκληση για τον Ρόνι Λέβι

Η μεγάλη πρόκληση για τον Ρόνι Λέβι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έδειξε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης ότι ο στόχος του ήταν να δημιουργήσει τις βάσεις για μια ομάδα που θα βγάζει προσωπικότητα στο γήπεδο. Όταν ο Ρόνι Λέβι πήρε τη σκυτάλη από τον Αντόνιο Πούτσε, είχε ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο μπροστά του, μιας και το ρόστερ που είχε να διαχειριστεί είχε τεράστιες αδυναμίες και δεν ήταν καθόλου ισορροπημένο.

Χωρίς γκρίνια και με μπόλικη δουλειά στις προπονήσεις, ο Ισραηλινός τεχνικός κατάφερε να φέρει την Ανόρθωση σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο. Δεν ήταν όμως αρκετό για να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση που ήταν το κύπελλο, όμως πέτυχε την είσοδο της ομάδας στην πρώτη εξάδα, που ήταν σίγουρα επιτυχία με τα δεδομένα που είχε να αντιμετωπίσει.

Τώρα, ενόψει και της νέας περιόδου, έχει μπροστά του μία νέα, πολύ μεγάλη πρόκληση: Να καταστήσει ξανά την Ανόρθωση πρωταγωνίστρια. Να φέρει παίκτες που θα μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και θα είναι σε θέση να οδηγήσουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Λέβι χτίζει τη νέα Ανόρθωση γνωρίζοντας ότι πρέπει να γίνει λίφτινγκ ώστε να δει ο κόσμος αυτά που θέλει από την ομάδα του. Αυτή κι αν είναι πρόκληση για τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι ποια είναι η Ανόρθωση, ποιες οι απαιτήσεις της και τι ζητά ο κόσμος.

Ενίσχυση θα γίνει σε όλες τις γραμμές της ενδεκάδας, μιας και θα αποκτηθούν τερματοφύλακας, δεξιός και αριστερός μπακ, δύο κεντρικοί αμυντικοί, μέσοι, ακραίος επιθετικός και επιθετικός κορυφής. Κάποια πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μετά το κεφάλαιο των ανανεώσεων, μιας και υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες οι οποίες πρέπει να διευθετηθούν.

Κοιτάζει προς Βουλγαρία για αθλητικό κέντρο και φιλικά

Όλα δείχνουν ότι η Ανόρθωση θα πάει στη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Οι άνθρωποι του συλλόγου κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να βρεθεί το κατάλληλο αθλητικό κέντρο, αλλά συνάμα και να βρουν ομάδες με τις οποίες η «Κυρία» θα μπορεί να δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια για το καλύτερο δυνατό μοντάρισμά της. Η προετοιμασία επί κυπριακού εδάφους θα ξεκινήσει προς το τέλος Ιουνίου και λίγες μέρες αργότερα η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για το εξωτερικό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ