aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ μεγάλη οικονομική ανάσα, ο περιορισμός και το στοίχημα!

Η μεγάλη οικονομική ανάσα, ο περιορισμός και το στοίχημα!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η Νέα Σαλαμίνα, όπως είναι γνωστό από τη μέρα που συμφώνησε με την Ομόνοια για την πώληση του Γιάννη Κούσουλου στο «τριφύλλι», ότι επωφελήθηκε σε μεγάλο βαθμό, βάζοντας ένα μεγάλο ποσό στο ταμείο της, το οποίο μελλοντικά την βγάλει από δύσβατα μονοπάτια.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αξιοποιηθούν 220.000 περίπου ευρώ και ένας από αυτούς είναι η κάλυψη ενός μέρους του διαχρονικού ελλείμματος, ενώ η διοίκηση των ερυθρόλευκων θα διευκολυνθεί και στο θέμα της μισθοδοσίας (μεγαλύτερη τυπικότητα στις πληρωμές).

Από εκεί και πέρα, δεν έμειναν πολλές «πινελιές» για να θεωρηθεί κλειστό το κεφάλαιο «μετεγγραφές» στη Νέα Σαλαμίνα, καθότι αναζητούνται τρεις παίκτες για τη θέση του ανασταλτικού μέσου, του κεντρικού αμυντικού και του επιθετικού. Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν απάντηση από Βούλγαρο «κόφτη», ενώ για τις άλλες δύο θέσεις δεν υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη!

Αυτό καθότι οι χειρίζοντες τον προγραμματισμό περιμένουν να μειωθούν οι απαιτήσεις κάποιων παικτών που αξιολογήθηκαν ως κατάλληλοι. Το μεγάλο στοίχημα για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη και τον Μάκη Παπαϊωάννου, αφορά στον επιθετικό που θα καλύψει επάξια ή καλύτερο το κενό που άφησε η αποχώρηση του Αλεξάντρε Καρλάο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ